GRIS – Meer dan 1 miljoen exemplaren

GRIS – Meer dan 1 miljoen exemplaren

Ben je in het emotionele verhaal van GRIS gedoken? Als dat zo is dankzij jou, heeft de game een enorme prestatie geleverd voor de ontwikkelaar!

Nomada Studio bevestigde dat de game in totaal meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren heeft. De game werd oorspronkelijk in december 2018 voor de Nintendo Switch en andere platforms gelanceerd en volgde de allegorische reis van een meisje dat met enorm verdriet en duisternis wordt geconfronteerd.

Have you played and experienced GRIS for yourself yet? If not go do so.

Over Gris

Gris is een hoopvol jong meisje dat verdwaald is in haar eigen wereld en te maken heeft met een pijnlijke ervaring in haar leven. Haar reis door verdriet komt tot uiting in haar jurk, die nieuwe vaardigheden biedt om beter door haar vervaagde realiteit te navigeren. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, zal Gris emotioneel groeien en haar wereld op een andere manier zien, en nieuwe wegen onthullen om haar nieuwe vaardigheden te verkennen.

GRIS is een serene en suggestieve ervaring, vrij van gevaar, frustratie of dood. Spelers verkennen een zorgvuldig ontworpen wereld die tot leven wordt gebracht met delicate kunst, gedetailleerde animaties en een elegante originele partituur. Door middel van het spel zullen lichte puzzels, platformsequenties en optionele op vaardigheden gebaseerde uitdagingen zichzelf onthullen naarmate meer van Gris ‘wereld toegankelijk wordt.