GRIS – Tweede fysieke release, Pre-Orders beginnen 23 Juli

GRIS – Tweede fysieke release, Pre-Orders beginnen 23 Juli

Heb je de kans gemist om de prachtige GRIS in fysieke vorm voor Nintendo Switch te krijgen? Nou, er lijkt een tweede kans te komen!

Special Reserve Games heeft bevestigd dat het pre-orders zal openen voor een tweede druk van de kunstzinnige platformgame, te beginnen op 23 juli 2020. Het belangrijkste verschil is dat deze exemplaren een andere omslag zullen hebben en niet individueel genummerd zoals de eerste oplage van vorig jaar.

Over Gris

Gris is een hoopvol jong meisje dat verdwaald is in haar eigen wereld, dat te maken heeft met een pijnlijke ervaring in haar leven. Haar reis door verdriet komt tot uiting in haar jurk, die nieuwe vaardigheden biedt om beter door haar vervaagde realiteit te navigeren. Naarmate het verhaal zich ontvouwt, zal Gris emotioneel groeien en haar wereld op een andere manier zien, en nieuwe wegen onthullen om haar nieuwe vaardigheden te verkennen.

GRIS is een serene en suggestieve ervaring, vrij van gevaar, frustratie of dood. Spelers verkennen een zorgvuldig ontworpen wereld die tot leven wordt gebracht met delicate kunst, gedetailleerde animaties en een elegante originele partituur. Door middel van het spel zullen lichte puzzels, platformsequenties en optionele op vaardigheden gebaseerde uitdagingen zichzelf onthullen naarmate meer van Gris ‘wereld toegankelijk wordt.