GRIS Undone update beschikbaar

GRIS Undone update beschikbaar

Devolver Digital en Nomada Studio hebben een gratis update uitgebracht genaamd Undone voor GRIS op Nintendo Switch.

Undone

De gratis update voegt een elegante browser toe voor fans om te luisteren naar een verzameling muziektracks van Berlinist die niet zijn opgenomen in de definitieve versie van het spel, evenals ongebruikte ontwerpen en concept art van Creative Director Conrad Roset. Inbegrepen in de collectie is een alternatieve versie van het hoofdthema van de game en vroege ontwerpen voor de nu iconische jurk van GRIS.

Degenen die GRIS nog niet hebben gekocht, doen dat met 15% korting op de eShop, om het 300.000e verkochte exemplaar van de game te vieren.

video

Nomada Studio en Devolver Digital hebben GRIS Undone uitgebracht, een gratis update voor de prachtige narratieve platformgame met ongebruikte concept-art en muziektracks, ter ere van het spel van 300.000 verkochte eenheden. GRIS heeft momenteel 15 procent korting op Nintendo Switch en pc via Steam, Humble en GOG.

De GRIS Undone-update voegt een elegante browser toe voor fans om te luisteren naar een verzameling muziektracks van Berlinist die niet zijn opgenomen in de definitieve versie van het spel, evenals ongebruikte ontwerpen en concept art van Creative Director Conrad Roset. Inbegrepen in de collectie is een alternatieve versie van het hoofdthema van de game en vroege ontwerpen voor de nu iconische jurk van GRIS.

Ad