Grisaia: Phantom Trigger Vol. 5 Opening

Grisaia: Phantom Trigger Vol. 5 Opening

Prototype heeft de officiële openingsfilm voor Grisaia: Phantom Trigger Vol. 5, de volgende aflevering van de populaire visuele novellereeks.

De opening laat de belangrijkste cast en de game-setting zien. Bovendien bevestigt de trailer dat de game op 19 november 2020 digitaal wordt uitgebracht via de Nintendo Switch eShop.

video

Over Grisaia: Phantom Trigger Vol. 5

Grisaia: Phantom Trigger is een visuele roman. Meer specifiek is het een kinetische roman, zonder vertakkingsroutes. Terugkerende personagekunstenaar Akio Watanabe en schrijver Ryuta Fujisaki brengen je het nieuwste deel in de veelgeprezen Grisaia-serie, Grisaia: Phantom Trigger.

Het verhaal

Er zijn een paar weken verstreken sinds SORD het terroristische incident van de Kitaoka University met succes heeft opgelost – zij het met wat offers – toen Murasaki’s oudere zus Yuuki terugkeert naar Japan om zich weer bij Klasse A te voegen.

Omdat Yuuki socialer en capabeler is dan haar zus, raakt ze onmiddellijk bevriend met de andere studenten en bouwt ze een vertrouwensband met hen op.

“Er is voor mij geen reden meer om in Mihama te zijn …”

Terwijl Murasaki haar bestaansrecht in twijfel begint te trekken, haalt ze herinneringen op aan de tijd dat ze Haruto voor het eerst ontmoette. Klaagend over zijn gebrek aan ervaring was hij naar haar dorp gekomen, diep in de bergen verborgen, op zoek naar nieuwe vaardigheden. Waar kon hij deze veronderstelde “geheime kunst” vinden waarvan wordt gezegd dat ze generaties lang is doorgegeven…?

“Ik zal je nooit vergeven … !!”

“Het is oké … maak je geen zorgen … ik ga … nergens heen … ik ben hier met jou …”

“Ik ben stomverbaasd … het is precies zoals ze zei – en er is geen manier om een ​​fantoom te knippen …”

“Kom op. Kin omhoog … Toon me je moed … ”

Hun noodlottige ontmoeting was ook het begin van een tragisch verhaal …

“Wil je niet … geef me het bevel om mijn zus te vermoorden?”