Grisaia: Phantom Trigger Volume 04 Opening

Grisaia: Phantom Trigger Volume 04 Opening

Grisaia: Phantom Trigger Volume 04 wordt zeer binnenkort gelanceerd! Prototype heeft de officiële openingsfilm van de game uitgebracht, die de belangrijkste cast en de spannende setting van de game laat zien.

video
play-rounded-fill

Over Grisaia: Phantom Trigger 04

Grisaia: Phantom Trigger is een visuele roman. Meer specifiek is het een kinetische roman, zonder vertakkingsroutes. Terugkerende personagekunstenaar Akio Watanabe en schrijver Ryuta Fujisaki brengen je het nieuwste deel in de veelgeprezen Grisaia-serie, Grisaia: Phantom Trigger.

Kumashiro Megumi (Gumi), onlangs overgeplaatst van St. Aile’s International School, heeft samen met Rena en Maki hard getraind – nu volledig hersteld van hun blessures. Met de hulp van haar mentor, Tohka, wordt ze een goede sluipschutter.

Net als een nieuwe student zich vestigt, wil een andere zich aansluiten bij de meisjes in klasse A, Mihama’s elite-gevechtseenheid. Haar naam? Sengoku Taiga. Haruto, de begeleider van het team, heeft één voorwaarde voor de overplaatsing van Taiga: dat Chris fungeert als haar toezichthoudende officier.

De twee lijken in eerste instantie een onwaarschijnlijk paar, maar na wat tijd met de kleine Taiga te hebben doorgebracht, vindt Chris al snel een manier om de dingen vanuit haar perspectief te bekijken.

Op dat moment wordt de natie plotseling opgeschrikt door een terreuraanslag van ongekende omvang. Chris haast zich naar de scène, zich bewust van wat er op het spel staat, maar let niet op de gevaren die voor ons liggen.

Net zoals ze ooit eerder deed.

“Dit is nog erger dan we ons hadden kunnen voorstellen …”

“Twee van de jongens zijn dood! Wat is er gebeurd? Wat is er in godsnaam gebeurd !? ”

“Weet je wat het betekent om kernwapens het land binnen te brengen …?”

“Het is eng om voor de eerste keer op iemand te schieten … Mijn benen trillen.”

“Die idioot … probeert ze alles te verpesten !?”

Het dodental blijft stijgen, maar SORD kijkt hulpeloos vanaf de zijlijn toe. Welk lot wacht Chris, Taiga… en Mihama Academy?

“Oh, juist … ik moet gestorven zijn …”

Zich vastklampend aan de herinneringen aan haar lang geleden overleden moeder, bereidt ook zij zich voor op een eeuwige slaap…

Bovendien bevestigt de trailer dat de game op 17 september 2020 digitaal wordt uitgebracht via de Nintendo Switch eShop.

Ad