Grisaia: Phantom Trigger Volume 06 komt zomer 2021

Grisaia: Phantom Trigger Volume 06 komt zomer 2021

In Weekly Famitsu werd onthuld dat Prototype deze zomer Grisaia: Phantom Trigger Volume 06 zal uitbrengen in de Nintendo Switch eShop.

De game zal waarschijnlijk meertalige ondersteuning hebben (inclusief Engels), vergelijkbaar met eerdere titels in de serie.

Over Grisaia: Phantom Trigger Volume 06

Grisaia: Phantom Trigger is een visuele roman. Meer specifiek is het een kinetische roman, zonder vertakkingsroutes. Terugkerende personagekunstenaar Akio Watanabe en schrijver Ryuta Fujisaki brengen je het nieuwste deel in de veelgeprezen Grisaia-serie, Grisaia: Phantom Trigger.

Verhaal van Grisaia: Phantom Trigger Volume 06

Aoi Haruto is een begeleider bij Mihama Academy. Voor hem is vandaag gewoon weer een normale dag, maar de anderen kunnen het niet helpen, maar merken dat zijn gedrag een beetje ongebruikelijk lijkt. Het zo zien van Haruto wekt een gevoel van onbehagen op onder de leerlingen van klas A.

Het is de dag waarop Haruto, samen met Sengoku Ichiru, Ukawa Chihiro en de andere leden van de eerste generatie Phantom Triggers het graf van een van hun oude vrienden gaan bezoeken, diep in de bergen.

Daar slaapt de meester van Haruto – Aoi.

De groep maakt deze reis elk jaar, en hun auto zit aanvankelijk vol met speels geklets. Maar als ze hun bestemming naderen, worden ze overweldigd door stilte en spijt, terwijl de herinneringen aan het leven van Aoi – een jonge vrouw die zo gemeen en toch zo puur is – weer terugkeren.

“Als je je niet boos voelt over je verlies, kun je beter stoppen. Als je niet geniet van de ervaring die je vandaag hebt opgedaan, dan ben je niet geschikt voor de baan. “

“Kun je dat bijna nergens over zeggen? Het hangt allemaal af van de persoon en ’hun waarden.”

“Hij is gewoon te aardig – hij is niet geschikt om een ​​moordenaar te zijn …”

“Hé! Haruto, blijf bij mij! Ga je hier echt dood? ”

“Mag ik mijn rook nu terug krijgen, meester …?”

Het leven wordt van de ene generatie op de volgende overgedragen.

“Alle materie breekt uiteindelijk af en uiteindelijk sterft al het leven. Entropie – dat is alles. “

Welke gebeurtenissen hebben geleid tot Aoi’s laatste momenten in deze wereld …?