Grote Skullgirls 2nd Encore update komt in januari 2023

Grote Skullgirls 2nd Encore update komt in januari 2023

Reverge Labs, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van Skullgirls 2nd Encore, heeft onthuld dat er een belangrijke nieuwe update op komst is voor de Nintendo Switch-versie van de game.

De update voor de game wordt momenteel verwacht op dinsdag 3 januari. De update bevat een breed scala aan verbeteringen en verbeteringen voor de game, zoals kortere laadtijden en verbeterde algehele prestaties. De patch-opmerkingen voor Skullgirls 2nd Encore worden hier gepubliceerd zodra ze online beschikbaar zijn.

Skullgirls 2nd Encore MAJOR-update

Op 3 januari komt er een BELANGRIJKE update uit voor de versie van Skullgirls 2nd Encore die speelbaar is op de Nintendo Switch.

  • kortere wachttijden voor laden!
  • betere prestaties!
  • meer leuke gameplay online!

Koop de pas voor het eerste seizoen!

Over Skullgirls 2nd Encore

Second Encore is nu te koop op de Nintendo Switch, dus als je hebt getwijfeld of je het wel of niet zou willen kopen, is dit het moment om het te doen!

Spelers kunnen Skullgirls 2nd Encore overal mee naartoe nemen dankzij de Nintendo Switch. Het is een verbluffend ontworpen, snelle en veelgeprezen 2D-vechtgame die spelers de leiding geeft over stoere krijgers in een ongelooflijke Dark Deco-omgeving. De game heeft veel lof gekregen van gamecritici. Elk van de 14 volledig originele personages van de game heeft een andere set spelmechanismen en een groot deel van hun eigen persoonlijkheid. Fans van zowel informele als competitieve vechtspellen zullen ontdekken dat Skullgirls 2nd Encore het ideale vechtspel is voor hun behoeften. Inbegrepen zijn een verhalende modus met volledige stemacteurs, verbluffende animatie en muziek gecomponeerd door Michiru Yamane.