Grounded Switch fysieke release: Limited Run Games onthult Fully Yoked Edition

Grounded Switch fysieke release: Limited Run Games onthult Fully Yoked Edition

Samenvatting:

Limited Run Games heeft de fysieke release van Grounded voor de Nintendo Switch aangekondigd, waarmee de Grounded: Fully Yoked Edition wordt geïntroduceerd. Deze uitgebreide editie biedt zowel standaard- als Collector’s Editions, met exclusieve merchandise en bonusitems. Eigenaars van een Switch kunnen vanaf 25 maart 2024 een pre-order plaatsen, waarbij de standaardeditie $ 39,99 USD kost en de Collector’s Edition $ 124,99 USD. De betrokkenheid van Limited Run Games onderstreept de groeiende trend van indiegame-uitgevers die fysieke edities aanbieden voor populaire titels. De opwinding is voelbaar onder Switch-bezitters die graag onderweg de meeslepende wereld van Grounded willen verkennen.


Limited Run Games kondigt fysieke release aan van Grounded

Limited Run Games, bekend om zijn toewijding aan het behouden en publiceren van fysieke edities van indiegames, heeft Nintendo Switch-bezitters blij gemaakt met de aankondiging van een fysieke release voor Grounded. Grounded, ontwikkeld door Obsidian Entertainment, heeft spelers geboeid met zijn unieke mix van survival-gameplay die zich afspeelt in een achtertuinomgeving. Nu kunnen Switch-bezitters de sensatie ervaren van het navigeren door de miniatuurwereld van Grounded in fysieke vorm, dankzij het nieuwste aanbod van Limited Run Games.

Grounded: Fully Yoked Edition standaard pre-orderdetails

De standaardeditie van Grounded: Fully Yoked Edition is nu beschikbaar voor pre-orders via de website van Limited Run Games. Deze editie, geprijsd op $ 39,99 USD, biedt spelers de basisgame-ervaring, waardoor ze binnen de gevaarlijke grenzen van de achtertuin kunnen verkennen, knutselen en overleven. Switch-bezitters die graag aan dit avontuur willen beginnen, kunnen hun exemplaar veiligstellen door vóór de officiële releasedatum een ​​pre-order te plaatsen.

Grounded: Fully Yoked Edition Collector’s Edition

Voor liefhebbers die op zoek zijn naar een verbeterde Grounded-ervaring presenteert Limited Run Games de Collector’s Edition van Grounded: Fully Yoked Edition. Deze luxe editie, geprijsd op $ 124,99 USD, zit boordevol exclusieve merchandise en bonusitems, waardoor de gameplay-ervaring naar nieuwe hoogten wordt getild. Van kunstkaarten om te verzamelen tot een samengestelde soundtrack en een set dobbelstenen met een thema: de Collector’s Edition biedt een schat aan goodies waar fans van kunnen genieten.

Exclusieve merchandise inbegrepen in de Collector’s Edition

De Collector’s Edition van Grounded for Switch biedt een scala aan exclusieve merchandise die is ontworpen om spelers verder onder te dompelen in de wereld van de game. Inbegrepen in deze editie zijn een 4×6 frame met 10 verwisselbare kunstkaarten, een USB-cassetteband-soundtrack, een cd-soundtrack, een dobbelstenenset met Burg.L-merk D20, stickers, een kunstboek, Mant-miniaturen en Hopes-zweetbandjes. Deze unieke items dienen als blijk van waardering voor zowel fans als verzamelaars.

Pre-orderinformatie: datums, tijden en prijzen

Pre-orders voor Grounded: Fully Yoked Edition beginnen op 25 maart 2024, vanaf 13.00 uur ET. Eigenaars van een Switch kunnen de Limited Run Games-website bezoeken om hun exemplaar van de standaardeditie of de Collector’s Edition te bemachtigen. De standaardeditie kost $ 39,99 USD, terwijl de Collector’s Edition beschikbaar is voor $ 124,99 USD. Als je vooraf bestelt, weet je zeker dat spelers bij de release als een van de eersten Grounded op het Nintendo Switch-platform zullen ervaren.

Vergelijking: standaardeditie versus Collector’s Edition

Terwijl de standaardeditie van Grounded: Fully Yoked Edition de kerngameplay-ervaring biedt, gaat de Collector’s Edition nog een stap verder met zijn exclusieve merchandise en bonusitems. Spelers die kiezen voor de Collector’s Edition kunnen genieten van een schat aan verzamelobjecten, waaronder kunstkaarten, soundtracks en unieke dobbelsteensets, waardoor hun onderdompeling in de wereld van Grounded wordt vergroot. Beide edities beloven echter urenlang entertainment en avontuur voor Switch-bezitters.

De rol van Limited Run Games bij het publiceren van fysieke edities van indiegames

Limited Run Games heeft zichzelf gevestigd als een prominente figuur in de game-industrie en is gespecialiseerd in het behoud en de distributie van fysieke edities voor indiegames. Met een toewijding aan kwaliteit en vakmanschap zorgt Limited Run Games ervoor dat spelers kunnen genieten van hun favoriete titels in tastbare vorm, compleet met exclusieve bonussen en verzamelobjecten. De aankondiging van de fysieke release van Grounded voor Switch versterkt de toewijding van Limited Run Games om de gaminggemeenschap te dienen nog verder.

De aankondiging van de fysieke release van Grounded voor de Nintendo Switch heeft voor veel opwinding en verwachting onder spelers gezorgd. Met zijn innovatieve gameplay-mechanismen en meeslepende wereld heeft Grounded een toegewijde fanbase verzameld die graag de game in een nieuw formaat wil ervaren. Het vooruitzicht om een ​​fysiek exemplaar van Grounded te bezitten, compleet met exclusieve merchandise, heeft een positieve weerklank gevonden bij Switch-bezitters over de hele wereld, wat de opwinding rond de aanstaande release verder heeft aangewakkerd.

Switch-eigenaren die graag een fysieke kopie van Grounded willen bemachtigen, kunnen erop vertrouwen dat Limited Run Games wereldwijde verzendopties biedt voor hun releases. Of ze nu in de Verenigde Staten of in het buitenland zijn gevestigd, spelers kunnen de website van Limited Run Games bezoeken om hun pre-orders te plaatsen en te zorgen voor een tijdige levering bij release. De fysieke editie van Grounded voor Switch belooft een felbegeerde toevoeging aan elke gamecollectie te worden en biedt urenlang plezier en ontdekking.

Conclusie

De aankondiging van de fysieke release van Grounded voor de Nintendo Switch markeert een spannende mijlpaal voor zowel fans van de game als verzamelaars. De toewijding van Limited Run Games aan het aanbieden van hoogwaardige fysieke edities van indietitels zorgt ervoor dat spelers de magie van Grounded in een tastbaar formaat kunnen ervaren. Met opties variërend van de standaardeditie tot de weelderige Collector’s Edition is er voor elke liefhebber iets om van te genieten. Terwijl de pre-orders opengaan en de verwachtingen toenemen, wachten Switch-bezitters reikhalzend uit naar de mogelijkheid om onderweg in de boeiende wereld van Grounded te duiken.

Veelgestelde vragen
  • 1. Hoe kan ik Grounded: Fully Yoked Edition vooraf bestellen?
    • Pre-orders voor Grounded: Fully Yoked Edition kunnen rechtstreeks via de Limited Run Games-website worden geplaatst. Bezoek eenvoudigweg de website en volg de instructies om uw exemplaar van de standaardeditie of de Collector’s Edition veilig te stellen.
  • 2. Wat zit er in de Collector’s Edition van Grounded for Switch?
    • De Collector’s Edition van Grounded for Switch bevat een verscheidenheid aan exclusieve merchandise en bonusitems, zoals een 4×6 frame met 10 verwisselbare kunstkaarten, een USB-cassette-soundtrack, een cd-soundtrack, een dobbelstenenset met Burg.L Merk D20, stickers, een kunstboek, Mant Miniatures en Hopes-zweetbandjes.
  • 3. Wanneer worden de pre-orders voor de fysieke release van Grounded Switch verzonden?
    • Limited Run Games heeft geen specifieke verzenddatums opgegeven voor pre-orders van de fysieke release van Grounded Switch. Klanten kunnen hun bestellingen echter verwachten na de officiële releasedatum, die waarschijnlijk dichter bij het tijdstip van verzending zal worden gecommuniceerd.
  • 4. Kan ik de fysieke editie van Grounded buiten de Verenigde Staten kopen?
    • Ja, Limited Run Games biedt doorgaans internationale verzendopties voor hun fysieke releases. Internationale klanten kunnen de website van Limited Run Games bezoeken om hun pre-orders te plaatsen voor de fysieke editie van Grounded Switch.
  • 5. Zijn er exclusieve bonussen voor retailers voor de fysieke editie van Grounded Switch?
    • Vanaf de aankondiging heeft Limited Run Games geen exclusieve bonussen voor de fysieke editie van Grounded Switch genoemd. Alle pre-orderbonussen en exclusieve items zijn inbegrepen in zowel de standaardedities als de Collector’s Editions die rechtstreeks via Limited Run Games worden aangeboden.