Grounded versie 1.4.2: Patch notes

Grounded versie 1.4.2: Patch notes

Samenvatting:

Grounded versie 1.4.2 introduceert aanzienlijke verbeteringen, bugfixes en community-gestuurde functies om de game-ervaring te verbeteren. Van technische optimalisaties tot initiatieven voor gemeenschapsbetrokkenheid: deze update is bedoeld om spelers een soepelere en leukere reis te bieden in de miniatuurwereld van Grounded.


Grounded versie 1.4.2

Grounded, het survival-avonturenspel dat zich afspeelt in een wereld in de achtertuin, blijft evolueren met de nieuwste update, versie 1.4.2. Deze update brengt een overvloed aan veranderingen met zich mee, variërend van technische verbeteringen tot community-gestuurde functies, gericht op het verbeteren van de algehele game-ervaring voor spelers.

Technische verbeteringen

Het hoogtepunt van deze update is de aanzienlijke vermindering van de laadtijden, vooral merkbaar op het Nintendo Switch-platform. Bovendien is het ploppen van assets geminimaliseerd, wat resulteert in een vloeiendere visuele ervaring in de Sandbox-omgeving.

Communautaire betrokkenheid

De community-speeltuinen van Grounded beschikken nu over een beoordelingssysteem, waarmee spelers feedback kunnen geven via duimen omhoog of duimen omlaag. Deze communitybeoordelingen helpen speeltuinen van hogere kwaliteit naar de top te filteren, zodat spelers gemakkelijk boeiende inhoud kunnen ontdekken die door de community is gemaakt.

REMIX.D Tuinverbeteringen

De REMIX.D Yard krijgt substantiële verbeteringen, waarbij nieuwe modules en levenskwaliteitsverbeteringen worden geïntroduceerd. Spelers hebben nu op afstand toegang tot de Super Duper-machine in New Game+, waardoor het dupliceren en ontdubbelen van items wordt gestroomlijnd. Bovendien zijn de infusie-effecten voor wezens gerandomiseerd om variatie aan de gameplay toe te voegen.

Bugfixes en wijzigingen

Versie 1.4.2 verhelpt verschillende bugs en algemene wijzigingen die door de community zijn gemeld. Van het corrigeren van het gedrag van wezens tot het aanpakken van problemen met meerdere spelers: de update is bedoeld om alle spelers een stabielere en plezierigere game-ervaring te bieden.

Optimalisatie en prestaties

Grounded versie 1.4.2 biedt optimalisaties voor verschillende aspecten van de game, waaronder laadtijden en crashfixes. Deze verbeteringen zorgen voor een soepelere gameplay, vooral op platforms zoals de Nintendo Switch, waardoor de algehele prestaties en stabiliteit worden verbeterd.

Conclusie

De update van Grounded versie 1.4.2 markeert een nieuwe stap voorwaarts in de evolutie van het spel en brengt aanzienlijke verbeteringen en community-gestuurde functies met zich mee. Met verbeterde technische prestaties, boeiende community-initiatieven en bugfixes kunnen spelers zich met hernieuwde opwinding en plezier dieper in de achtertuinwereld verdiepen.

Veelgestelde vragen
 • 1. Hoe beoordeel ik gemeenschappelijke speeltuinen in Grounded?
  • Om gemeenschapsspeeltuinen te beoordelen, bladert u eenvoudigweg door de beschikbare opties en gebruikt u de knop Duim omhoog of Duim omlaag om feedback te geven over de kwaliteit van de speeltuin.
 • 2. Wat zijn de belangrijkste technische verbeteringen in versie 1.4.2?
  • Versie 1.4.2 introduceert aanzienlijke reducties in laadtijden, optimalisaties voor het Nintendo Switch-platform en geminimaliseerde activapopping in de Sandbox-omgeving.
 • 3. Heb ik nog steeds toegang tot REMIX.D Yard-functies in New Game+?
  • Ja, spelers hebben toegang tot REMIX.D Yard-functies in New Game+, inclusief externe toegang tot de Super Duper-machine en willekeurige infusie-effecten voor wezens.
 • 4. Zijn er oplossingen met terugwerkende kracht voor gegevensverlies bij meerdere spelers?
  • Ja, de update bevat oplossingen met terugwerkende kracht voor problemen met gegevensverlies bij meerdere spelers, waardoor spelers in gedeelde werelden en multiplayer-sessies een soepelere ervaring krijgen.
 • 5. Hoe heeft Grounded de prestaties voor de Nintendo Switch geoptimaliseerd?
  • Grounded versie 1.4.2 brengt aanzienlijke optimalisaties voor het Nintendo Switch-platform, wat resulteert in kortere laadtijden en geminimaliseerde activapopping, waardoor de algehele prestaties en stabiliteit worden verbeterd.