Grow: Song Of The Evertree aangekondigd

Grow: Song Of The Evertree aangekondigd

Uitgever 505 Games en ontwikkelaar Prideful Sloth hebben Grow: Song of the Evertree aangekondigd voor Nintendo Switch en andere platforms.

Grow: Song of the Evertree is een crafting-sandbox-game waarin spelers de verzorger van de Evertree worden, waardoor ze verschillende werelden kunnen laten groeien door World Seeds te maken. De game wordt ergens in 2021 gelanceerd voor Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Grow: Song of the Evertree

In de loop van de tijd vervaagden de werelden van Alaria. De Evertree – waar vele werelden op zijn ontelbare takken woonden – is nu niets meer dan een jonge boom waarvan de pracht al lang uit het geheugen is gewist. Niemand weet hoe je het moet laten groeien. Maar jij bent anders. Je hoort de zon terwijl hij door de lucht zingt.

Je hoort de taal van regen tegen de aarde. U bent de laatste van de Everheart-alchemisten en het is uw voorouderlijke taak en voorrecht om voor de Evertree te zorgen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontdek een levendige unieke wereld… in je eigen tempo – Vind unieke plekken, bloeiend met fantastische fauna en flora terwijl je wordt aangemoedigd om deze prachtige wereld in je eigen tempo te verkennen. Hoe wil je je tijd besteden? Grotten verkennen en puzzels oplossen, mineralen en bloemen verzamelen, vissen of insecten vangen… het is aan jou!
  • Laat je eigen werelden groeien! – Leer World Seeds te maken via Alchemy om totaal nieuwe werelden met unieke kenmerken te genereren. Verzorg die werelden om ze te verjongen en zie hoe ze veranderen, en kijk hoe nieuwe eigenschappen voor je ogen verschijnen! Je kunt unieke weiden, woestijnen, bevroren werelden en… oh, nou ja… Alchemie is geen exacte wetenschap, sommige zaden kunnen onverwachte verrassingen bevatten.
  • Ontmoet nieuwe mensen en creëer een community! – Leer interessante en unieke personages kennen, luister naar hun verhalen en help ze wanneer ze het nodig hebben. Je kunt ze gelukkiger maken door een plek voor ze te vinden, ze te helpen hun droombaan te vinden of ze accessoires en decoraties cadeau te doen.
  • Bouw de stad van je dromen – Grow biedt een indrukwekkende catalogus van de schattigste gebouwen en constructies om de stad te creëren die je wilt. Plaats ze vrij en pas ze aan zodat het aanvoelt als thuis!
  • Een prachtige soundtrack – Geniet van muziek van games en anime-componist Kevin Penkin. De glorieuze soundtracks van Kevin zijn genomineerd voor een BAFTA-prijs voor Florence en wonnen Crunchyroll Awards voor Made in Abyss en Tower of God.
  • Mysterie! – Ruïnes, grotten, geheime gebieden… verken en onthul de lang verloren gewaande kennis van de Evertree door toegang te krijgen tot het hart ervan.