Guilty Gear 20th Anniversary Edition aangekondigd

Guilty Gear 20th Anniversary Edition aangekondigd

Fans van de Guilty Gear-games zijn in voor de lol omdat Arc System Works en PQube de Guilty Gear 20th Anniversary Edition voor Nintendo Switch hebben onthuld.

Het pakket bevat Guilty Gear en Guilty Gear XX Accent Core Plus R. Als je beide niet nodig hebt, kun je ze apart kopen in de Nintendo Switch eShop. Het zal deze lente zijn.

Guilty Gear

In 1998 maakte een game enorme golven binnen zijn genre: Guilty Gear voor de originele PlayStation.

Spectaculaire speciale bewegingen die de console tot het uiterste hebben gebracht, een hardrock-soundtrack die nog steeds zijn match, innovatieve mechanica en unieke personages moet ontmoeten die een ongelooflijk complex en episch anime-verhaal hebben gestart, zullen vechtgame-fans vandaag fascineren, net als 20 jaar geleden. geleden!

Guilty Gear XX Accent Core Plus R

Guilty Gear XX Accent Core Plus R, voor het eerst uitgebracht in 2008 in Japan, is de laatste aflevering en belichaming van de Guilty Gear XX-serie die alles wat in de 12 vorige afleveringen geïntroduceerd werd, oppoetste om een ​​optimaal evenwicht te bereiken.

video

Mechanica houden van de universele overheadaanval “Dust” en “Roman Cancel”, waarmee spelers allerlei acties kunnen annuleren en daardoor hun opties drastisch vergroten, de lat bepalen voor het vervolg van de serie: Guilty Gear Xrd.

Wat we ons echter wel afvragen is of dit de eerder aangekondigde single release van Guilty Gear XX Accent Core Plus gaat vervangen?

Ad