Guilty Gear XX Accent Core Plus R – Komt in 2019

Guilty Gear XX Accent Core Plus R – Komt in 2019

Guilty Gear XX Accent Core Plus R zou deze winter uitkomen, maar Arc System Works heeft zich nu verontschuldigd bij fans op Twitter.

Uitgesteld

De titel is uitgesteld tot ergens in 2019. Het team vertelde fans op Twitter: “Het spijt ons dat we het niet in 2018 hebben kunnen vrijgeven, maar kijk uit naar meer informatie.”

Over Guilty Gear XX Accent Core Plus R

Voor het eerst uitgebracht in 2006 in arcades als Guilty Gear XX: Accent Core, werd Guilty Gear XX Accent Core Plus R een favoriet van fans na het ondergaan van een tune-up om het individuele concept van elke person te optimaliseren, waardoor het ‘plezier van de belediging’ een niveau dieper werd.

video
play-rounded-fill

Let op; Steam Trailer

Belangrijkste features

  • Volledige cast van 25 personages! Accent Core Plus markeerde de terugkeer van fanfavorieten Kliff Undersn en Justice, waarmee de cast van 25 speelbare personages werd afgerond. En in de Plus R-versie (deze!) Zijn ze, naast de rest, afgesteld voor meer competitief spel!
  • Ontzettend veel modes! De favoriete modi aller tijden zijn terug: Survival, M.O.M., Mission en Training Modes.
  • Art! Ontgrendel meer dan 100 illustraties van kunstenaars in de galerijmodus.
  • Metal! De game bevat de Koreaanse soundtrack, gecomponeerd en bijgedragen aan de 2003-titel Guilty Gear XX #Reload van de beroemde Koreaanse rockartiest Shin Hae Chul.
  • Online multiplayer! Neem het op tegen je vrienden (of vijanden of vreemden) in wedstrijden van Ranked of Player, gebruikmakend van de magie van het internet. Geklasseerde wedstrijden houden je winst bij, terwijl wedstrijden van spelers dat niet doen – dus heb gewoon plezier!
Ad