Guilty Gear XX Accent Core Plus R – Launch Trailer

Guilty Gear XX Accent Core Plus R – Launch Trailer

Arc System Works heeft een launchtrailer uitgebracht voor Guilty Gear XX Accent Core Plus R.

Het spel is op 16 mei digitaal gelanceerd via eShop. Het zal ook fysiek beschikbaar zijn als onderdeel van het Guilty Gear 20th Anniversary Pack, dat zowel de originele Guilty Gear als de Guilty Gear XX Accent Core Plus R voor Switch zal bevatten.

video

De Limited Edition van het Guilty Gear 20th Anniversary Pack is gepland voor 17 mei 2019 in Europa en op 16 mei in Japan en Azië. Een Day One Edition zal ook exclusief voor Europa verkrijgbaar zijn.

Over Guilty Gear XX Accent Core Plus R

He komt terug voor meer, hè?

De belichaming van de 2D-vechtgame Guilty Gear XX-serie, het definitieve stuk: Guilty Gear XX Accent Core Plus R staat nu op Nintendo Switch! Het duel keert terug …

Geniet van de wereld van Guilty Gear met de “Story” -modus; Deel de controller met een vriend en vecht strijd tegen de VS.2P-modus; concurreren en reiken naar de hi-score met de “M.O.M” -modus, en nog veel meer. In totaal 13 spelmodi om uit te kiezen!

Bovendien is het online netwerken herwerkt om spectating nu mogelijk te maken! En ook de speciale BGM-soundtracks van Guilty Gear XX #Reload Korean-versie zijn nu ook inbegrepen! Verderop kunt u de spelversies in het optiemenu wisselen om de Guilty Gear XX Accent Core-versie te spelen!

Goede gevechten worden nooit ouder.

Ad