Gun Gun Pixies – Nieuwe Launch Trailer

Gun Gun Pixies – Nieuwe Launch Trailer

Na maanden wachten zijn de ondeugende capriolen van Gun Gun Pixies eindelijk terug!

Pixies geschiedenis

De gekke third-person shooter is nu digitaal en fysiek beschikbaar voor Nintendo Switch in Europa en het VK. Voor degenen die niet op de hoogte zijn. het spel ziet twee kleine aliens die de slaapzaal van een meisje op aarde infiltreren, om een planetaire crisis op te lossen!

Het is de eerste keer dat de game correct beschikbaar is in het Engels buiten Japan, sinds de oorspronkelijke release op de PS Vita in 2017.

video
play-rounded-fill

Over Gun Gun Pixies

Kleine maar machtige aliens zijn naar de aarde gekomen om over mensen te leren en hun eigen moederwereld te redden!

Wees heimelijk en versla inktvis en bazen terwijl je de twee elfjes helpt hun missies te voltooien en hun sociale problemen met hun planeet Pandemo te herstellen!

De gekke Japanse third-person shooter en 3D-platformer-in-one stuurt twee kleine meisjes vanuit de ruimte naar de aarde, zodat ze kunnen binnendringen in een slaapzaal voor vrouwen. Eenmaal aangekomen, bruisen de Pixies heimelijk over de torenhoge benen en kamers van de normale maat meisjes om hun missie te vervullen: menselijk gedrag bestuderen om de sociale problemen van hun geliefde thuisplaneet te helpen overwinnen!

De game wordt ook digitaal gelanceerd in Noord-Amerika op 10 september 2019, met een fysieke release later op 1 november 2019.