Guns, Gore And Cannoli 1 & 2 Fysieke release – Strictly Limited Games

Guns, Gore And Cannoli 1 & 2 Fysieke release – Strictly Limited Games

Fan van de platformgame Guns, Gore And Cannoli en het vervolg Guns, Gore And Cannoli 2? Nou, binnenkort kun je beide op een enkele cartridge voor Nintendo Switch bezitten!

Fysieke release

Strictly Limited Games hebben bevestigd dat ze een beperkte fysieke release van de games zullen publiceren. Pre-orders worden geopend op 29 maart 2020, met zowel een Standard Edition-release als een Collector’s Edition-bundel. De Collector’s Edition met een bundel van de Standard Edition-release met extra’s zoals een 16-track Soundboard, metalen platen en meer!

video
play-rounded-fill

Over Guns, Gore And Cannoli 1

Welkom in Thugtown rond 1920, het hoogtepunt van het verbod.

Tegen de gangster-hoogtijdagen van de roaring twenties in de jaren twintig. Verlies jezelf in een spannend, uitgebreid verhaal over de ondergrond en de onderwereld. Ervaar vriendschap, verraad, wraak en zie uit de eerste hand de opkomst en ondergang van een crimineel meesterbrein. Dit is survival-horror, wiseguy-stijl … Capiche?

De game vertelt het verhaal van Vinnie Cannoli en zijn maffiafamilie, dat zich afspeelt in het fictieve Thugtown rond 1925, het hoogtepunt van het verbod. Onder de stad overspoeld door zombies, is er een duister verhaal van samenzwering en verraad. Ontrafel de stiekeme maffia-manieren en samenzwering van de regering terwijl je probeert te zoeken naar je verloren vriend en naar antwoorden over de zombie-uitbraak.

video
play-rounded-fill

Over Guns, Gore And Cannoli 2

Welkom in de jaren 40. Europa wordt verscheurd door de oorlog, de VS bereiden zich voor op de strijd en de maffia doet gewoon zaken. Alleen gingen ze deze keer te ver, zelfs voor de normen van Vinnie. Bereid je voor op een oorlog nadat je een schokkende ontdekking hebt gedaan over wat er werkelijk is gebeurd tijdens de eindfase van het Thugtown Massacre van Guns, Gore & Cannoli 1.

“Net toen je dacht dat je weg was, trekken we je weer naar binnen!”

Ad