Guns, Gore & Cannoli launch trailer

Guns, Gore & Cannoli launch trailer

Welkom in Thugtown circa 1920, het hoogtepunt van de Drooglegging.

Zet je schrap voor non-stop actie in een explosieve, snelle platformer. Ga volledig op in dit spannende verhaal van de onderwereld. Ervaar vriendschap, verraad, wraak, en volg van dichtbij de opkomst en ondergang van een crimineel meesterbrein.

Dit is een survivalhorror-verhaal, wiseguy style… Capiche?

In deze game beleef je het verhaal van Vinni Cannoli en zijn maffiafamilie. Ontdek een fictionele stad genaamd Thugtown in het jaar 1925 tijdens het hoogtepunt van de Drooglegging. Het is aan jou om uit te zoeken wat er exact aan de hand is en het mysterie achter de zombie-zuippartij te ontrafelen.

Actievolle gameplay

Zet je schrap voor pure actie in een overweldigende, snelle platformgame waarbij je zult moeten vechten, schieten, schoppen en dingen opblazen om je weg te vinden in een diep meeslepend verhaal. Je zult het niet alleen moeten opnemen tegen zombies en de rivaliserende gangsters, maar ook het leger dat er alles aan zal doen om de gebeurtenissen te verdoezelen.

Prachtige handgetekende 2D-graphics en animaties

Stap in de sfeervolle, schaduwrijke wereld gebouwd met handgetekende 2D-graphics. Ervaar vloeiende animaties en ludieke cutscenes.

Meeslepende wereld en periode

Desondanks de Drooglegging en de dreigende depressie zijn mensen bereid om zich (on)dood te drinken. Elk aspect van de game is zoals een foto uit de tijd van de Drooglegging. De auto’s, meubels, clandestiene café’s, muziek en wapens weerspiegelen de turbulente dagen uit de tumultueuze jaren twintig.

Het spel is sinds kort verkrijgbaar in de eShop.

Crazy Monkey Studios heeft een trailer online gezet welke je hieronder kunt bekijken.

Trailer

video
play-rounded-fill

An offer you can not refuse, right?

Ad