Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger IX 2 – Azure Striker Gunvolt 3 Crossover DLC

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger IX 2 – Azure Striker Gunvolt 3 Crossover DLC

Kirin, een van de personages in de komende Azure Striker Gunvolt 3, wordt uitgebracht als DLC-baas voor Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2, volgens Inti Creates. Ze is beschikbaar voor $ 3,99 op 7 april.

video
play-rounded-fill

Over Kirin DLC

Kirin, een mysterieuze krijger uit Azure Striker GUNVOLT 3, arriveert in Luminous Avenger iX 2 met een bliksemflits als DLC Boss Battle-personage!

DLC-info
Titel: Speciale DLC-baas “Kirin” uit “Azure Striker GUNVOLT 3”
Releasedatum: 7 april 2022
Prijs: $ 3,99

Over Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger IX 2

Luminous Avenger iX 2 tilt de originele, snelle en stijlvolle 2D-actiegameplay van de serie naar een hoger niveau terwijl Copen door vijanden scheurt met zijn nieuwe “Break-Shift”-vorm. Zijn nieuwe destructieve capaciteiten maken de actie op hoge snelheid bevredigender dan ooit!

INTI CREATES presenteert met trots een nieuwe top van geavanceerde 2D-actie met Luminous Avenger iX 2!

●2D-actie die nieuwe wegen inslaat!

Met zijn nieuwe wapen met draaiend mes, het Razor Wheel, scheurt Copen door elke vijand die hem in de weg staat terwijl hij een enorme toren doorkruist. Een grote verscheidenheid aan podia met krachtige eindbazen wachten op hem.

Copen verdient een nieuw EX-wapen voor zijn arsenaal wanneer hij een baas verslaat. Hij gebruikt deze wapens om de zwakke punten van vijanden aan te vallen om ze sneller neer te halen; een belangrijke strategie om etappes vrij te maken en de toren snel te beklimmen.

Copens Bullit Dash waarmee hij vrij door de lucht kan vliegen, is ook versterkt! Superstijlvolle manoeuvres belonen degenen die de hoge snelheidscapaciteiten van de Bullit Dash onder de knie hebben!

●Breek je vijanden razendsnel doormidden!

Copen gaat alle uitdagingen aan door naadloos te wisselen tussen zijn twee vormen: de op kracht gerichte ‘Break-Shift’ en de op snelheid verbeterde ‘Bullit-Shift’.

Verpletter je vijanden in Break-Shift om punten te verdienen en activeer Overdrive!

In Overdrive kan Copen langer in de Bullit-Shift-modus blijven, waardoor hij met hoge snelheid door de lucht kan razen.

●De “Muse of Hope” Lola is mooier dan ooit! Haar liedjes fleuren het podium echt op!

Als Copens HP 0 bereikt, kan Lola haar Anthem-vaardigheid transformeren en activeren om Copen weer tot leven te brengen met behulp van de kracht van zang.

Ze brengt die herstelkracht naar de frontlinies in Luminous Avenger iX 2 met haar nieuwste en schattigste vorm tot nu toe: Healing Mode!

Deze krachtige nieuwe vaardigheid geneest Copen op elk moment, overal en zo vaak als hij wil tot volledige HP… zonder kosten!

Verzamel meer dan 1000 Kudos-punten en Lola zal de strijd echt opwarmen met haar lied!

●Een intens op zichzelf staand verhaal!

Luminous Avenger iX 2 speelt zich af in een parallelle wereld waar een dystopisch verhaal zich ontvouwt in een verwoeste woestenij waar alleen robots bestaan.

Zowel bekende als nieuwe personages komen samen voor dit spannende verhaal, met voor het eerst in de hele Gunvolt-serie een Engelse voice-over!

Ad