Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2 – Fysieke edities aangekondigd

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2 – Fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games heeft onthuld dat het een fysieke Nintendo Switch-release van de Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2 zal distribueren. Standaardeditie-exemplaren zullen hier beschikbaar zijn voor $ 39,99 per stuk, wanneer pre- bestellingen beginnen op 25 januari 2022 (12:00 ET). Daarnaast zal de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel aanbieden voor $ 64,99 USD – met extra’s zoals een originele soundtrack, 11 kunstkaarten en een Lola Pod PVC-sleutelhanger.

Net als andere gedistribueerde titels, maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen.

Over Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2

Dankzij de inspanningen van Copen, de “Luminous Avenger iX”, is de wereld eindelijk in vrede.

Het was tijdens deze vreedzame tijden dat Copen zich op zijn onderzoek stortte. Enige tijd nadat zijn gevechten waren geëindigd, bevond Copen zich in het bezit van een mysterieus, geweervormig stuk technologie, een ‘Blaster Rifle’ genaamd.

Copen begon onmiddellijk met het repareren en bestuderen van het apparaat. Terwijl Copen diep in zijn werk zat, verscheen er plotseling een wormgat voor hem en trok hem naar binnen.

Voordat hij het wist, bevond Copen zich op een onbekende plek – een woestijnwereld waar alleen mechanische wezens leefden die bekend staan ​​als ‘Arbeiders’.

Copen, samen met Lola en Kohaku die met hem daarheen zijn gestuurd, moeten op zoek naar een weg naar huis. Ze krijgen de hulp van een arbeidersmeisje, Null, die hen naar een gigantische toren leidt die bekend staat als de ‘Grave Pillar’, waar de geheimen van de wereld zouden liggen.

Ad