Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2 – Nieuwe details over verhaal, instellingen en personages

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2 – Nieuwe details over verhaal, instellingen en personages

Inti Creates heeft nieuwe details vrijgegeven over het verhaal, de setting en de personages van Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2. Bekende gezichten als Copen, Lola en Kohaku keren terug om te ontsnappen aan een onbekende woestijnwereld die ze plotseling vinden. in, bijgestaan ​​door het mysterieuze nieuwe personage Null en haar collega’s.

video
play-rounded-fill

Over Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX 2

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX verscheen in september 2019 en Luminous Avenger iX 2 is het directe vervolg dat op 27 januari naar Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Steam komt. 2022!

Deze nieuwe game tilt de originele, snelle en stijlvolle 2D-actiegameplay naar een hoger niveau terwijl Copen door vijanden scheurt met zijn nieuwe ‘Break-Shift’-vorm. Zijn nieuwe destructieve capaciteiten maken de actie op hoge snelheid bevredigender dan ooit!

Ervaar een nieuwe top van geavanceerde 2D-actie met Luminous Avenger iX 2!

Dit is onze eerste grote update over de game sinds de eerste onthulling op BitSummit een paar weken geleden, dus we hebben vandaag veel goodies om met je te delen!

Verhaal en setting

Dankzij de inspanningen van Copen, de “Luminous Avenger iX”, is de wereld eindelijk in vrede.

Het was tijdens deze vredige tijden dat Copen zich op zijn onderzoek stortte.

Enige tijd nadat zijn gevechten waren geëindigd, merkte Copen dat hij in het bezit was van een mysterieus, geweervormig stuk technologie, een ‘Blaster Rifle’ genaamd.

Copen begon onmiddellijk met het repareren en bestuderen van het apparaat. Terwijl Copen diep in zijn werk zat, verscheen plotseling een wormgat voor hem en trok hem naar binnen.

Voordat hij het wist, bevond Copen zich op een onbekende plek: een woestijnwereld waar alleen mechanische wezens leefden die bekend staan ​​als ‘Arbeiders’.

Copen, samen met Lola en Kohaku die met hem daarheen zijn gestuurd, moeten op zoek naar een weg naar huis. Ze hebben de hulp van een Worker-meisje, Null, die hen naar een gigantische toren leidt die bekend staat als de “Grave Pillar” waar de geheimen van de wereld zouden liggen. Dit is waar hun verhaal begint..

Ze zijn afstammelingen van arbeidsrobots die door mensen zijn gemaakt. Deze intelligente robots blijven de naam ‘Arbeiders’ dragen, ondanks dat ze hun oorspronkelijke doel niet langer dienen. Sinds ze zijn gemaakt om de kale omgeving te herstellen tot een die geschikt is voor de mensheid, hebben ze zich aangepast aan het gebruik van menselijke infrastructuur. Veel van de arbeiders hebben mensachtige frames.

Grafzuil

Een toren achtergelaten door de ‘Schepper’ van de arbeiders. Er wordt gezegd dat alle kennis van de wereld diep van binnen is opgeslagen. De pilaar deed oorspronkelijk dienst als proeftuin voor experimenten om het milieu te herstellen. Het interieur bevat replica’s van verschillende klimaten en terreinen.

Grafwachters

Het zijn speciale werkers met de opdracht om de Grafzuil te bewaken. Zowel “Grave Pillar” als “Gravekeeper” waren bijnamen die door latere generaties arbeiders werden gegeven.

Tekens

Kopen

“Dan moeten we gewoon doorbreken. Ik scheur het open met mijn scheermesje. Blijf achter.”

De held die in zijn oorspronkelijke wereld bekend staat als ‘Luminous Avenger iX’. Copen is een geniale wetenschapper van weinig woorden. Zijn pantser kan naadloos tussen twee vormen wisselen.

—Break-Shift

Copens Break-Shift-vorm is gemaakt om het volledige potentieel van zijn nieuwe wapen, het ‘Razor Wheel’, naar voren te brengen. Het is een op kracht gerichte vorm die bedoeld is voor gevechten op korte afstand. Naast de ‘Recoil Dash’, een krachtige tackle-aanval die vijanden en obstakels kan laten vliegen, kan de Break-Shift ook worden geïnstalleerd met nieuwe vaardigheden, zoals de ‘Hyper Guard’, die de opgelopen schade drastisch kan verminderen.

—Bullit-Shift

Copens Bullit-Shift-vorm is gericht op snelheid en geeft hem toegang tot de snelle ‘Bullit-Dash’ in de lucht. Dankzij onmiddellijke veranderingen in samenstelling en structuur is Bullit-Shift drastisch sneller dan Break-Shift. De defensieve capaciteiten zijn echter ook aanzienlijk lager. Om deze zwakte te compenseren, is het geprogrammeerd om onmiddellijk te veranderen in Break-Shift op het moment dat Copen schade oploopt.

Lola

“Dat is waar ik binnenkom.”

Ze is een autonome, zelfbewuste robot die door Copen is gemaakt om hem te helpen in de strijd. Lola is uitgerust met een wapenkopiesysteem dat vijandelijke wapens kan repliceren met behulp van gegevens die ze tijdens gevechten verzamelt. Ze gebruikt deze wapens terwijl ze naast Copen vliegt in de strijd. Hoewel ze normaal gesproken bestaat als een bolvormige robot, kan ze transformeren in een humanoïde vorm die bekend staat als ‘Idol Mode’. In deze vorm speelt ze liedjes die de kracht hebben om Copen’s capaciteiten te verbeteren. Ze heeft haar carrière als underground popster in de parallelle wereld voortgezet, wat de Workers veel vreugde brengt.

Kohaku

“Gek! Dat was zo verpest! Jullie hebben mij en Null achtergelaten!”

Kohaku, een superpositieve en energieke jonge vrouw, zit vast in de parallelle wereld naast Copen. Zelfs in een onbekende woestijnwereld blijft Kohaku even positief als altijd en kan ze haar vrienden altijd opvrolijken. Hoewel ze een “knap” heeft om machines te repareren op basis van alleen intuïtie, heeft Copen voorlopig een moratorium op haar onderhoudstaken ingesteld.

Null

“Oooh! Ik herinner me dat ik daarover hoorde.’

Ze is de nieuwe heldin van de Luminous Avenger iX-serie. Null is een Worker-meisje dat voor Copen en de anderen zorgt nadat ze naar haar wereld zijn gestuurd. Ze heeft een onschuldige en lieve persoonlijkheid en is altijd beleefd tegen iedereen die ze tegenkomt. Als werker streeft ze ernaar van nut te zijn voor mensen, die worden gezien als verwant aan de Schepper, en werkt ze fulltime om Copen en Kohaku te helpen.

Gloednieuwe muziekvideo met de Japanse stemacteur van Lola

De ‘Muse of Hope’ zelf, Lola, is weer terug met een gloednieuwe muziekvideo! Net zoals we deden voor de eerste Luminous Avenger iX-game, hebben we Lola’s Japanse stemactrice, mevrouw Mayu Mineda, die nummers uit de game uitvoert! Bekijk het titelthema van Luminous Avenger iX 2, “Command Prompt”! (Engelse ondertiteling is in de video opgenomen.)

Ad