Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX – DLC Trailer, Gratis DLC komt ook naar het Westen

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX – DLC Trailer, Gratis DLC komt ook naar het Westen

Inti Creates onthulde nieuwe DLC voor Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX in Japan. Als je ook in het westen op deze inhoud hebt gewacht, hoef je niet lang te wachten!

Het bedrijf bevestigde dat de twee packs DLC ook in de VS en EU Switch eShops worden gelanceerd. Net als in Japan kunnen beide pakketten tot 31 december 2019 gratis worden gedownload.

Samen met deze aankondiging bracht de studio ook een nieuwe trailer uit met details over wat spelers precies krijgen met deze nieuwe DLC.

video

Extra missie DLC

Gloednieuwe DLC-content komt naar Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX! Ga de meest extreme uitdaging in de game aan met een nieuwe baas ontmoeting “vs ???” en luister naar Lola’s nieuwste hit single “Raison d’être” in haar gloednieuwe concertoutfit!

Geniet van de promotiecampagne tot 1/1/2020 en download beide items gratis! Na 1/1/2020 is elk item beschikbaar voor $ 1,99.

Over Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX

Inti Creates brengt je snelle en stijlvolle 2D-actie zoals je die nog nooit eerder hebt gezien! Ervaar het toppunt van 2D-actie met Luminous Avenger iX!

Snelle, stijlvolle 2D-actie eXplodeert de scène!

De held, Copen, kan vijanden binnenstormen om ze vast te zetten zodat zijn schoten hun doel nooit missen. Stel je vindingrijkheid op de proef en je kunt zijn “Bullit Dash” gebruiken om door podia te vliegen zonder de grond te raken! Je hebt veel tools tot je beschikking, dus zoek een stijl die voor jou werkt en verover elke fase met stijl.

Verwerf EX-wapens van bazen voor eXtreme vuurkracht!

Elke baas heeft een unieke superkracht die een “Septima” wordt genoemd en die hun speciale vaardigheden ondersteunt. Wanneer Copen een baas verslaat, kopieert zijn partnerrobot Lola die Septima’s en geeft hem toegang tot een nieuw wapenarsenaal. Elke baas heeft een zwak voor een van deze EX-wapens, dus maak er goed gebruik van!

Gebruik een breed scala aan vaardigheden waarmee spelers van alle niveaus kunnen eXcel!

Wanneer Copen 0 HP bereikt, is er een kans dat zijn partner Lola hem nieuw leven inblaast – perfect voor iedereen die een tweede kans wil! Schiet met stijl en precisie door podia om Kudos-punten te verdienen! Verzamel meer dan 1000 Kudos en Lola transformeert en zingt voor jou, dus schiet voor de sterren en ga voor een hoge score! Hoge scores ontgrendelen ook flitsende score resultaatschermen die u kunt delen op sociale media!

Ervaar het verhaal van mensen die overleven in een wereld waar ze op de rand van eXtermination staan!

De held Copen zweert een groep kinderen te beschermen die in de ruïnes van de samenleving overleven en zich in de schaduw verbergen voor de waakzame ogen van het almachtige Sumeragi Institute. Tot overmaat van ramp doemt de dreiging van de elitesoldaten van Sumeragi, The Falcons, op. Ontmoet een enorme cast van kleurrijke personages die doorschijnen in dit donkere verhaal.