Gust – 4 Projecten in ontwikkeling, waarvan 1 nieuw Atelier-spel

Gust – 4 Projecten in ontwikkeling, waarvan 1 nieuw Atelier-spel

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout vertraagt ​​ontwikkelaar Gust totaal niet of wel soms?

In een recent interview met ActuGaming werd Gust-producent Keisuke Kikuchi ondervraagd over waar het bedrijf recent aan werkte. Hoewel hij uiteindelijk weigerde verder uit te werken, onthulde Kikukchi dat Gust maar liefst vier projecten tegelijkertijd afhandelde.

Het belangrijkste is dat een van die projecten het volgende Atelier-reeksspel is!

Gust over ontwikkeling

Vraag: Heb je informatie over de toekomstige projecten van Gust? […]

Kikuchi: We kunnen geen details geven, maar we kunnen je vertellen dat we momenteel vier projecten hebben, waaronder een aankomend Atelier. Omdat Atelier Ryza het goed doet op Switch en PS4, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat dit vervolg de platforms weer zal bevallen.

Over Gust

Gust Co. Ltd. is een videogame-ontwikkelaar en divisie van Koei Tecmo Holdings, bekend om hun Atelier- en Ar-tonelico-serie.

Opgericht in 1993 in Nagano, Japan, als het eerste spelsoftwarehuis in de prefectuur Nagano. Het bedrijf begon met het maken van dôjinshi-spellen voor pc’s. Het eerste project was Story of King Ares voor de NEC personal computer. In 1994 werd het bedrijf een officiële ontwikkelaar voor de Sony PlayStation-videogameconsole en het eerste PlayStation-product was de simulatiegame Falkata.

In 1997 bracht Gust Atelier Marie uit, de eerste game in de langlopende, populaire en iconische Atelier-serie.

Ad