Guts ‘N Goals komt 31 Augustus

Guts ‘N Goals komt 31 Augustus

Uitgever PM Studios en ontwikkelaar CodeManu hebben de releasedatum aangekondigd voor Guts ‘N Goals op Nintendo Switch.

Guts ‘N Goals is een voetbalspel in arcadestijl met een twist, waarbij willekeurige effecten, ‘mutators’ genaamd, het spel drastisch kunnen veranderen door de bal uit te wisselen of verwarring te veroorzaken. De game bevat ook een groot aantal kleurrijke personages met speciale vaardigheden die ook het tij van de wedstrijd kunnen veranderen.

De game wordt op 31 augustus gelanceerd voor de Switch en andere platforms.

video
play-rounded-fill

Over Guts ‘N Goals

Dit is niet je standaardvoetbalspel. Dit is Guts ‘N Goals, waar voetballen hockeypucks kunnen zijn en je een knuppel gebruikt in plaats van je voeten om doelpunten te scoren.

Kies uit meer dan 20 unieke helden en bereid je voor om de game van de wereld als nooit tevoren te spelen!

Belangrijkste kenmerken

  • Verschillende manieren om te spelen – Elk stadion heeft een unieke manier om een ​​potje voetbal te spelen. Scoor een doelpunt met een strandbal op het strand en sla een hockeypuck op de ijsbaan.
  • Je op je tenen houden – Tijdens elk spel veranderen willekeurige mutators de manier waarop je speelt. Mutators kunnen binnen enkele seconden alles veranderen, van de bal die je raakt tot het volledige spelontwerp.
  • Er zijn geen strafkaarten – Elk van de meer dan 20 helden heeft een unieke vaardigheid die het tij van een wedstrijd drastisch kan veranderen. Je kunt deze vaardigheden gebruiken om je tegenstander tijdelijk KO te slaan, waardoor je de kans krijgt te scoren.
  • Speel op jouw manier – Guts ‘N Goals kunnen zowel online als offline worden gespeeld, voor singleplayer, coöp, multiplayer en lokale coöp op de bank. Geniet van deze hilarische kijk op voetbal zoals jij dat wilt!
Ad