Guts ‘N Goals – Pre-orders voor fysieke edities gestart

Guts ‘N Goals – Pre-orders voor fysieke edities gestart

Limited Run Games heeft onthuld dat het namens PM Studios een fysieke Nintendo Switch-release van de sportactiegame Guts ‘N Goals zal distribueren.

Standaardeditie-exemplaren zijn hier beschikbaar voor $ 29,99 per stuk, wanneer de pre-orders beginnen op 21 december 2021 (12:00 uur ET). Daarnaast zal de uitgever ook een Limited Edition-bundel aanbieden voor $ 49,99 USD, inclusief extra’s zoals een originele soundtrack, stickers, een sleutelhanger en een full-color artbook van 38 pagina’s.

Net als andere gedistribueerde titels, maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen.

video

Over Guts ‘N Goals

Dit is niet je standaard potje voetbal!

Dit is Guts ‘N Goals, waar voetballen hockeypucks kunnen zijn en je een knuppel gebruikt in plaats van je voeten om doelpunten te maken.

Kies uit meer dan 30 unieke helden en bereid je voor om het spel van de wereld te spelen als nooit tevoren!

 • Verschillende manieren om te spelen
  • Elk stadion heeft een unieke manier om een ​​potje voetbal te spelen. Scoor een doelpunt met een strandbal op het strand en sla een hockeypuck op de ijsbaan.
 • Je scherp houden
  • Tijdens elk spel veranderen willekeurige mutators de manier waarop je speelt. Mutators kunnen binnen enkele seconden alles veranderen, van de bal die je slaat tot het hele spelontwerp.
 • Er zijn geen strafkaarten
  • Elk van de meer dan 30 helden heeft een unieke vaardigheid die het tij van een wedstrijd drastisch kan veranderen. Je kunt deze vaardigheden gebruiken om je tegenstander tijdelijk knock-out te slaan, waardoor je de kans krijgt om te scoren.
 • Speel op jouw manier
  • Guts ‘N Goals kan zowel online als offline worden gespeeld, in singleplayer, coöp, multiplayer en lokale coöp op de bank. Geniet van deze hilarische kijk op voetbal zoals je wilt!
Ad