Gym leiders en Pokemon van Scarlet & Violet gelekt

Gym leiders en Pokemon van Scarlet & Violet gelekt

Iemand heeft zogenaamd zes van de Gym Leaders en drie Pokemon onthuld die zullen voorkomen in de toekomstige Pokemon-avonturen, Pokemon Scarlet en Pokemon Violet, die dit najaar op de Nintendo Switch zullen verschijnen.

Gelekte details

Het Pokemon Leaks-account heeft de foto’s op Twitter geüpload en de gebruiker zei dat ze de afbeeldingen hebben gekregen, maar de bron niet zullen onthullen. Gebruikers van Reset Era en Reddit hebben begrijpelijkerwijs hun mening geuit, en de algemene conclusie lijkt te zijn dat ze hoogstwaarschijnlijk echt zijn. Volgens Reset Era-lid snikdasnek zijn de foto’s afkomstig uit een trailer die The Pokemon Company op woensdag zal uitbrengen.

Welkom in het Pokémon-universum!

De nieuwste hoofdstukken in de Pokémon-serie, Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, verschijnen later dit jaar op Nintendo Switch. De Pokémon-franchise zet een belangrijke evolutionaire stap vooruit met deze nieuwe releases, waardoor je vrijelijk een prachtig gearticuleerde open wereld kunt verkennen.

Verschillende nederzettingen smelten zonder onderscheid in het bos. Zie de Pokémon van dit gebied in de lucht, oceanen, bossen en straten – overal! Het grootste plezier van de Pokémon-franchise – vechten tegen wilde Pokémon om ze te vangen – is nu beschikbaar in een open-wereldgame voor gamers van alle leeftijden.

Als je op reis gaat met maximaal drie andere mensen, deel dan de opwinding van ontdekking met vrienden en familie!

Ad