Gynoug komt 12 November 2021

Gynoug komt 12 November 2021

Ratalaika Games, Masaya Games en Shinyuden hebben onthuld dat Gynoug op 12 november 2021 naar Nintendo Switch en andere grote platforms zal komen, voor $ 6,99 / £ 5,99 / € 5,99. Gynoug werd voor het eerst gelanceerd in Japan voor de Mega Drive in januari 1991 en zag spelers vechten tegen hordes mutanten die een ooit vredige wereld hebben besmet!

video

Over Gynoug

De echte McCoy

Oorspronkelijk uitgebracht op Sega Mega Drive, zullen Amerikaanse fans van dit beest van een shooter, daar bekend als Wings of Wor, binnenkort, net als iedereen, deze niet te missen titel op de nieuwste consoles kunnen ervaren.

Dit zwaargewicht barst van de actie en de vernietiging die je schermen zal doen oplichten. Op het eerste gezicht lijkt het misschien weer een ander horizontaal scrollen, zoeken en verhogen van de hel, maar de speelbaarheidsfactor en uitdaging zijn onovertroffen.

Instellen om te vechten

De planeet is gedecimeerd door een virus dat is getransformeerd en gemuteerd in een ras van enkele van de meest angstaanjagende wezens ooit! Het zijn de Mutanten van Iccus, geleid door de verschrikkelijke Destroyer. Velen hebben de mutanten voor u aangenomen… en velen hebben gefaald.

Nu is het jouw beurt. Van de diepste grotten van Iccus tot de buik van het beest zelf, je moet vliegen en vechten voor het leven van je planeet! Het zal niet gemakkelijk zijn… maar dan zijn de beste gevechten dat nooit! Vernietig de vernietiger en Iccus zal worden gered, de lucht is weer vrij. Maar als je faalt, worden je vleugels geknipt… voor altijd!

Actie: maak je klaar

Zes niveaus van doe-of-die-actie en je vernietigt alles dat je uitdaagt of zelfs maar in je vizier komt. Een ‘power-up-systeem’ doet zijn naam echt eer aan, want naarmate je vordert en slaagt, vergroot het je vuurkracht en de algehele kracht die je kunt uitoefenen enorm!

Gekleurde kristallen en bollen kunnen worden opgeblazen als ze op wonderbaarlijke wijze verschijnen om je nog meer extra kracht te geven en mis de rode bol niet, want dat is een echte bonusupgrade. Hoe meer lichtbollen je verzamelt, hoe meer gevarieerde upgrades je krijgt. Zoek de amberkleurige bol en een echte traktatie is in petto. Hoewel veel van de acties nu gebruikelijk zijn in dit genre, zijn er genoeg verrassingen in petto.

Vijandelijke bazen, minibazen, geesten, vreemde en prachtige wezens en objecten verschijnen allemaal en ze zijn niet louter voer om aan gruzelementen te schieten. Snelle reacties zijn vereist!

Belangrijkste kenmerken

  • Hoge configureerbare CRT-shader.
  • Speciale modus die toegankelijkheidsfuncties mogelijk maakt.
  • Rewind-modus en functionaliteit voor opslaan/laden.
  • Dynamische muziek.
  • Steeds veranderende spelniveaus.
  • Lange niveaus van mythische, ondergrondse, spelonkachtige vurige achtervolging.
  • Garganische vijanden.
  • Epic midden- en eindniveau baas confrontatie.
Ad