Hackers brengen Doom titels

Hackers brengen Doom titels

Hackers van de Nintendo Switch hebben één doel en dat lijkt op dit moment om elke DOOM-titel naar het platform te brengen.

Ze hebben DOOM 3 werkend gekregen op de Nintendo Switch.

Doom3 op Nintendo Switch

video
play-rounded-fill

Het team slaagde erin om de originele DOOM in december 2017 op de markt te krijgen en zoals Kotaku aangeeft, is het vaak een van de eerste games die geporteerd wordt voor een nieuw stuk technologie.

Het zal interessant zijn om te zien of ze hun doel kunnen bereiken en wat meer dit echt gaat brengen. De sluizen openen zich in dat opzicht, omdat meerdere teams bezig zijn met verschillende exploits.

Kanttekening; We hebben in het verleden gezegd dat we niet over zo’n nieuwtje zouden gaan rapporteren, maar het is tot op zekere hoogte onderdeel van het Nintendo ecosysteem. We pakken items aan om te laten zien wat er aan de hand is en wat er mogelijk is, maar we zullen nooit gidsen / tutorials maken of refereren naar dergelijke items op NintendoReporters.

We willen graag zien wat homebrew kan betekenen voor het systeem, maar we zijn gewoon niet voor iets dat piraterij zelfs in het kleinste ook maar promoot.