.hack//G.U. Last Recode Begins Edition Bundle trailer

.hack//G.U. Last Recode Begins Edition Bundle trailer

Bandai Namco gaf Nintendo Switch-bezitters een kijkje in de onlangs aangekondigde .hack//G.U. Last Recode Begins Edition-bundel die in maart 2022 verschijnt. Pre-orders voor de fysieke bundel zijn opnieuw begonnen in de Bandai Namco Store en deze bevat een exemplaar van de game, de officiële soundtrack-cd van de game plus een speciale 192 pagina’s tellende manga en Art Concept-album en het kost $ 59,99. .hack//G.U. De Last Recode Begins Edition-bundel wordt uitgebracht op 11 maart 2022.

Over .hack//G.U. Laatste hercodering begint

TERUG NAAR DE WERELD

Log opnieuw in op de .hack//G.U. saga, een spannende actie-RPG die nu op de Nintendo Switch staat! Deze collectie bevat alle 4 .hack//G.U. titels (Rebirth, Reminisce, Redemption en Reconnection) in één enkele geïntegreerde ervaring. Dompel jezelf onder in “The World”, een VRMMORPG vol monsters, magie en chaos. Volg Haseo terwijl hij op jacht gaat naar een legendarische Player Killer (PK) genaamd “Tri-Edge”, die zijn vriend Shino heeft gepusht en haar in het echte leven in coma heeft gestuurd. Reis naar de mysterieuze online wereld van .hack en ervaar een RPG als nooit tevoren!

20E VERJAARDAG VAN .HACK

Vier de 20e verjaardag van een geliefde wereldwijde crossmedia-franchise met de eerste .hack-game op de Nintendo Switch

DE G.U. SAGA RETOUREN

Omvat alle 4 .hack//G.U. titels in één game: Rebirth, Reminisce, Redemption en Reconnection.

RIJKE VERHAAL-INHOUD

Duik in de wereld van .hack en ervaar een aangrijpend verhaal vol mysteries en eclectische personages. Reconnection, het 4e epilooghoofdstuk, zal zowel de oude fans als degenen die nieuw zijn in het .hack-universum in verrukking brengen.

SOLIDE GAMEPLAY

Verzamel krachtige uitrusting en rekruteer groepsleden om je te helpen in realtime gevechten tegen epische eindbazen.

Ad