.hack//G.U. Last Recode – Launch trailer

.hack//G.U. Last Recode – Launch trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe lanceringsvideo uitgebracht voor.hack/G.U. Last Recode: Switch Edition, die de games Rebirth, Reminisce, Redemption en Reconnection bevat. Het geeft de collectie een laatste blik.

video
play-rounded-fill

Over .hack//G.U. Laatste hercoderen

Keer terug naar de spannende actie RPG.hack/G.U., die nu beschikbaar is op de Nintendo Switch! Deze compilatie brengt alle four.hack/G.U. games (Rebirth, Reminisce, Redemption en Reconnection) in één naadloze ervaring.

Dompel jezelf onder in ‘The World’, een virtual reality-rollenspel boordevol monsters, magie en chaos. Volg Haseo terwijl hij zoekt naar ‘Tri-Edge’, een beruchte Player Killer (PK) die zijn vriend Shino heeft vermoord en haar in het echte leven in coma heeft gebracht.

Reis naar het vreemde online rijk van.hack en dompel jezelf onder in een RPG als geen ander!

•.HACK’S 20STE VERJAARDAG

De eerste.hack-game voor de Nintendo SwitchTM herdenkt de 20e verjaardag van een gerenommeerd wereldwijd crossmedia merk!

• DE G.U. SAGA IS TERUG

Alle vier.hack/G.U. games zijn inbegrepen in deze game: Rebirth, Reminisce, Redemption en Reconnection.

• UITGEBREIDE VERHAAL INHOUD

Dompel jezelf onder in de wereld van.hack en dompel jezelf onder in een spannend avontuur vol geheimen en excentrieke personages. Het nieuwe epilooghoofdstuk, Reconnection, zal zowel oude fans als nieuwkomers in de.hack-wereld zeker bevallen.

• KLASSIEK SPEL SPELEN

Verzamel sterke uitrusting en stel een groep samen om je te helpen in realtime gevechten tegen legendarische monsters.

De Nintendo Switch eShop heeft nu.hack/G.U. Last Recode, en een fysieke versie kan worden gekocht via de online winkel van Bandai Namco.