Hades – Beste game writing volgens Nebula awards

Hades – Beste game writing volgens Nebula awards

De Nebula Awards erkennen jaarlijks de beste sciencefiction- of fantasywerken die in de Verenigde Staten zijn gepubliceerd.

Het evenement heeft indie-lieveling Hades dit jaar de prijs voor beste spelschrijven toegekend tijdens de ceremonie. Het team van The Nebula feliciteerde het team van Supergiant Games voor hun werk aan de actietitel.

Over Hades

Daag de god van de doden uit terwijl je uit de onderwereld hackt en snijdt in deze schurkachtige kerkercrawler van de makers van Bastion en Transistor.

SLAG UIT DE HEL

Als de onsterfelijke prins van de onderwereld gebruik je de krachten en mythische wapens van Olympus om te ontsnappen uit de klauwen van de god van de doden zelf, terwijl je sterker wordt en meer van het verhaal ontrafelt bij elke unieke ontsnappingspoging .

ONTLOOP DE FURY VAN OLYMPUS

De Olympiërs staan ​​achter je! Ontmoet Zeus, Athena, Poseidon en nog veel meer en kies uit hun tientallen krachtige Boons die je vaardigheden verbeteren. Er zijn duizenden levensvatbare personage-builds om gaandeweg te ontdekken.

VRIEND GODEN, GEESTEN EN MONSTERS

Een volledig ingesproken cast van kleurrijke, meer dan levensgrote personages wacht om je te ontmoeten! Breid je relaties met hen uit en beleef duizenden unieke verhaalgebeurtenissen terwijl je leert wat er echt op het spel staat voor deze grote, disfunctionele familie.

Hades is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop en het moet een knaller worden.

Ad