Hades II is in ontwikkeling

Hades II is in ontwikkeling

Volgens de aankondiging van Supergiant Games is de ontwikkeling van Hades II begonnen. De aankondiging werd gedaan door het bedrijf tijdens The Game Awards 2022.

Het was eerder beschikbaar om te kopen en te spelen op de Nintendo Switch, en de verwachting is dat het vervolg in dit opzicht zal volgen. De dag dat Nintendo’s systeem afstudeerde van vroege toegang, was ook de dag dat het zijn allereerste game kocht.

video
play-rounded-fill

Over Hades II

Het allereerste vervolg van Supergiant Games is een geheel nieuwe, actievolle en eindeloos herspeelbare ervaring die is geworteld in de onderwereld van de Griekse mythe en zijn diepe connecties met het begin van hekserij. Het is het allereerste vervolg van het bedrijf en het bouwt voort op de beste aspecten van de originele goddelijke schurkachtige dungeon crawler.

Je speelt de rol van de onsterfelijke prinses van de onderwereld terwijl je een grotere en meer diepgaande mythische wereld verkent. Je krijgt de taak om de krachten van de Titan of Time te verslaan met de volledige macht van Olympus achter je, allemaal binnen de context van een groots verhaal dat zich blijft ontvouwen ondanks al je mislukkingen en successen.

Om ervoor te zorgen dat niets je ervan weerhoudt je doel te bereiken, doordrenk je de legendarische wapens van de nacht met de kracht van oude magie. Word nog krachtiger door gunsten te ontvangen van meer dan een dozijn verschillende Olympische goden, variërend van Apollo helemaal tot Zeus. Er zijn letterlijk vele wegen die je kunt bewandelen om je vaardigheden te verbeteren.

Je maakt kennis met een cast van tientallen volledig gesproken, meer dan levensgrote personages, van wie sommigen je bekend voorkomen, terwijl anderen gloednieuw zijn. Kom dichter bij hen via een reeks nieuwe interacties en ervaar talloze verschillende verhaalgebeurtenissen die verschillend zijn, afhankelijk van hoe je avontuur zich afspeelt.

Terwijl je doorgaat met het verkennen van de dynamische onderwereld, kun je je verheugen op het ontdekken van nieuwe locaties, uitdagingen, upgradesystemen en verrassingen onderweg. Om dichter bij het bereiken van je doel te komen, moet je de raadsels van het Arcana-altaar oplossen, vriendschap sluiten met heksen en reagentia verzamelen met Tools of the Unseen.

Je hoeft geen god te zijn om te genieten van alles wat Hades II te bieden heeft, aangezien de game een aantal permanente verbeteringen heeft en ook de modus God Mode terugbrengt. Als u echter een van hen bent, kunt u laten zien hoe goddelijk u werkelijk bent door moeilijkere obstakels te overwinnen om waardevollere prijzen te krijgen.

Het kenmerk van een Supergiant-game is de combinatie van een verhaal dat interactief is met een presentatie die visueel en sfeervol rijk is. Deze mythische wereld komt tot leven dankzij de toevoeging van levendige nieuwe handgeschilderde landschappen, nog vloeiendere real-time 3D-mensen en opwindende originele muziek.

Vroegtijdige toegang zal ook beschikbaar zijn voor Hades II vóór het officiële debuut in de nabije toekomst.