Hades is Steam’s best-gereviewde game van 2020

Hades is Steam’s best-gereviewde game van 2020

Hades was de best beoordeelde game op pc-platform Steam in 2020. De roguelike actietitel werd op 17 september gelanceerd op de Nintendo Switch en pc met prachtige recensies van talloze publicaties.

Op Steam kreeg Hades 99% positieve recensies na 105.009 stemmen. Dit betekent dat het de hoogst gewaardeerde game van het jaar op het platform was. En het is alleen beschikbaar op deze platforms en we kunnen het niet genoeg aanbevelen!

video
play-rounded-fill

Over Hades

Hades is een goddelijke, schurkenachtige kerkercrawler die de beste aspecten van Supergiant’s veelgeprezen titels combineert, waaronder de snelle actie van Bastion, de rijke sfeer en diepte van Transistor, en de personage-gedreven verhalen van Pyre .

Als de onsterfelijke Prins van de Onderwereld gebruik je de krachten en mythische wapens van Olympus om uit de klauwen van de god van de doden zelf te komen, terwijl je sterker wordt en meer van het verhaal ontrafelt met elke unieke ontsnappingspoging. .

De Olympiërs staan ​​achter je! Maak kennis met Zeus, Athena, Poseidon en nog veel meer, en kies uit hun tientallen krachtige Boons die je vaardigheden verbeteren. Er zijn duizenden levensvatbare personage-builds die je kunt ontdekken terwijl je bezig bent.