Hades lanceert herfst 2020

Hades lanceert herfst 2020

Tijdens de Indie World Showcase van Nintendo bevestigden Supergiant Games dat de roguelike kerkercrawler Hades naar de Nintendo Switch zou komen!

De game wordt in de herfst van 2020 gelanceerd, inclusief cross-save-compatibiliteit met de pc-versie.

Hack en sla je een weg uit de onderwereld van de Griekse mythe wanneer de schurkenachtige kerkercrawler HADES

video
play-rounded-fill

Over HADES

Hades is een goddelijke, schurkenachtige kerkercrawler die de beste aspecten van de veelgeprezen titels van Supergiant combineert, waaronder de snelle actie van Bastion, de rijke sfeer en diepte van Transistor en de personage-gedreven verhalen van Pyre .

STRIJD BUITEN DE HEL

Als de onsterfelijke Prins van de Onderwereld gebruik je de krachten en mythische wapens van Olympus om uit de klauwen van de god van de doden zelf te komen, terwijl je sterker wordt en meer van het verhaal ontrafelt met elke unieke ontsnappingspoging. .

LAAT DE FURY VAN OLYMPUS LOS

De Olympiërs staan ​​achter je! Maak kennis met Zeus, Athena, Poseidon en nog veel meer, en kies uit hun tientallen krachtige Boons die je vaardigheden verbeteren. Er zijn duizenden levensvatbare personage-builds die je kunt ontdekken terwijl je bezig bent.

BEVRIEND GODEN, GEESTEN EN MONSTERS

Een volledig ingesproken cast van kleurrijke, levensgrote personages wacht op je! Bouw uw relatie met hen op en beleef duizenden unieke verhaalgebeurtenissen terwijl u leert wat er werkelijk op het spel staat voor dit grote, disfunctionele gezin.

GEBOUWD VOOR REPLAYABILITY

Elke keer dat je je in de steeds veranderende onderwereld duikt, wachten nieuwe verrassingen, wiens beschermbazen je zullen herinneren. Gebruik de krachtige Mirror of Night om permanent sterker te worden en geef jezelf een voorsprong de volgende keer dat je van huis wegrent.

NIETS IS ONMOGELIJK

Permanente upgrades betekenen dat je zelf geen god hoeft te zijn om het spannende gevechts- en aangrijpende verhaal te ervaren. Maar als je er een bent, ga dan de uitdaging aan en bereid je voor op een aantal knotsgekke actie die je goed geoefende vaardigheden op de proef zal stellen.

HANDTEKENING SUPERGIANT STIJL

De rijke, sfeervolle presentatie en unieke samensmelting van gameplay en verhaal die de kern van Supergiant’s games waren, is hier volledig van kracht: spectaculaire handgeschilderde omgevingen en een bloedstollende originele score brengen de onderwereld tot leven.