HAL Laboratory over 2021

HAL Laboratory over 2021

HAL Laboratory nam deel aan een functie met de Japanse site 4Gamer . De feature ziet de site praten met talloze Japanse videogame-ontwikkelaars die hun plannen voor 2021 bespreken en plagen.

HAL Laboratory over plannen voor 2021

Tadashi Kawai
Wij van HAL Laboratory zullen in 2021 games blijven leveren met drie kernwaarden: verrassing, plezier en warmte. Heel erg bedankt.

Teruhiko Suzuki
In 2021 wil ik een ander soort rare game uitbrengen van HAL Egg! En speel alsjeblieft Part-Time UFO! Het is een leuk spel waar je absoluut van zult genieten! Laat me weten wat je ervan vindt!

Yumi Todo
We zullen hard blijven werken aan ons doel in 2021. Dat wil zeggen dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van Kirby [games]. We hebben niet alleen plannen voor games, maar ook voor merchandise, boeken en een verscheidenheid aan evenementen, zoals met het Kirby Cafe. We hopen dat u zowel Kirby als HAL Laboratory in 2021 blijft steunen!

HAL betekent Kirby

Laten we eerlijk zijn als we HAL zeggen, dan denken we allemaal aan één specifieke roze pluis, de geliefde Kirby. Wat zou hij kunnen doen in 2021? Hij heeft al veel gedaan op Nintendo Switch, tenminste als je bedenkt dat hij ook op Nintendo Switch Online zit, waar hij beschikbaar is in zijn beste SNES-spellen; Kirby’s Dream Land 3, Kirby’s Dream Course, Kirby Super Star.

Waar hoop je op als het om Kirby gaat?