HAL Laboratory – Plant de volgende fase van Kirby

HAL Laboratory – Plant de volgende fase van Kirby

Kirby Star Allies – Het originele kunstboek is onlangs in Japan gelanceerd en bevat een interessant interview met Shinya Kumazaki, de regisseur achter Kirby Star Allies op de Nintendo Switch.

In het kunstboek liet meneer Kumazaki een bericht achter aan de fans van het schattige personage waarin hij enkele van de uitdagingen uitlegde waarmee het team werd geconfronteerd bij het ontwikkelen van de titel van 2018, en dat het team op weg was naar de “volgende fase” van Kirby. en ‘plannen voor de volgende fase van onze toekomst’.

De boodschap van Shinya Kumazaki in Kirby Star Allies – The Original Art Book

We zeggen dit elke game, maar het team en ik hebben veel moeilijkheden overwonnen om Star Allies te maken. Soms komen deze projecten niet helemaal samen, maar ‘Star Allies’ overwon de kansen en werd een spel met veel te bieden.

Sommige van de Dream Friends waren een uitdaging om op te nemen, tot het punt waarop we niet zeker wisten of we er überhaupt een aantal konden opnemen, maar we wilden de fans die de serie hebben gesteund en alle Dream Friends hebben opgenomen uit de hele Kirby-franchise. Aan het begin van een project heerst altijd een gevoel van onzekerheid, en het is normaal dat we aarzelden om een ​​aantal van de droomvrienden op te nemen, maar we hebben samengewerkt om het voor elkaar te krijgen.

Toen we aan de drie gratis updates voor de game werkten, moedigden we alle teamleden, jong en oud, aan om hun mening te geven over wat ze dachten dat fans wilden zien. Het was erg moeilijk om alle suggesties te ordenen, maar ik denk dat Star Allies een compilatie is van de inspanningen van Nintendo en het Kirby-team.

Met de release hebben we eindelijk de 11-jarige droogte van side-scrolling-titels op consoles doorbroken. We hebben ook coöperatieve multiplayer toegevoegd waar fans op hebben gewacht, nog een prestatie waar het personeel zich goed bij voelt.

En nu kunnen we eindelijk door naar de volgende fase! Ik probeer nog steeds elke dag nieuwe dingen op het werk en praat met mijn collega’s over waar ik de volgende serie kan nemen. Samen met hen, al was het maar om een ​​enkele fan te plezieren, plannen we de volgende fase van onze toekomst. Het team is een hoogtepunt van de beste aspecten van de Kirby-franchise, en we hopen dat je uitkijkt naar wat we hierna hebben.

Ad