Harvest Moon: Light Of Hope Special Edition Trailer

Harvest Moon: Light Of Hope Special Edition Trailer

Harvest Moon komt eindelijk naar de Nintendo Switch in de vorm van Harvest Moon: Light of Hope Special Edition. De game komt op 29 mei naar het platform in Noord-Amerika en het zal ook op 22 juni in Europa aankomen.

video
play-rounded-fill

Over Harvest Moon: Light Of Hope Special Edition

Op zoek naar een frisse start en een nieuwe omgeving, ga je op reis om je nieuwe leven te beginnen! Helaas heeft het weer verschillende plannen, omdat je schip door een storm wordt geraakt en naar beneden gaat! Je drijft af in een klein havenstadje, nu in paniek door de storm, waar een jonge dokter genaamd Jeanne je leven redt. De stad is verlaten, maar je bent nooit iemand die een uitdaging aangaat! Het is aan jou om te helpen de stad te herbouwen en de vuurtoren te redden … maar het zal niet gemakkelijk zijn!

Niettemin, met wat hard werk voor het verbouwen van gewassen, het verzorgen van vee en het verzamelen van materialen voor reparaties, zul je in staat zijn nieuwe vrienden te maken, een gezin te stichten, de vuurtoren nieuw leven in te blazen en de stad, je nieuwe thuis, te redden!

  • Verzamel belangrijke materialen om de stad te herbouwen en de vuurtoren te herstellen!
  • Voltooi aanvragen van dorpelingen om nieuwe gebieden en items te ontgrendelen!
  • Verbouw gewassen, trek vee aan en verzamel materialen, alleen of met een Co-Op-vriend!
  • Nieuwe en unieke festivals, waaronder het Dog Racing Festival!
  • Maak nieuwe vrienden, ga trouwen en start een gezin met een verscheidenheid aan vrijgezellen en vrijgezellen, inclusief een geheime!
Ad