Harvest Moon: One World DLC Season Pass onthuld, komt op 2 maart

Harvest Moon: One World DLC Season Pass onthuld, komt op 2 maart

Uitgevers Natsume en Rising Star Games en ontwikkelaar Appci hebben een DLC Season Pass aangekondigd voor Harvest Moon: One World.

De seizoenspas bevat in totaal vier afzonderlijke pakketten met DLC die inhoud toevoegen, zoals extra aanpassingsopties, nieuwe gebieden en personages, nieuwe dieren en meer. Spelers hebben de mogelijkheid om de Season Pass te kopen om alle DLC te krijgen, of ze afzonderlijk te kopen zodra ze het hele jaar door worden uitgebracht.

De seizoenspas is te koop op 2 maart, dezelfde dag als de releasedatum van de game. Meer details over de individuele DLC-pakketten en wanneer ze worden uitgebracht, vindt u hieronder:

Natsume Inc., een wereldwijde ontwikkelaar en uitgever van gezinsgerichte videogames, en Rising Star Games, uitgever van videogames en al lang bestaande partner van Natsume, hebben vandaag de aankomende DLC voor Harvest Moon: One World onthuld. De DLC bevat het Interior Design & Tool Upgrade Pack, het Far East Adventure Pack, het Precious Pets Pack en het Mythical Wild Animals Pack.

De DLC-pakketten worden dit voorjaar uitgerold. Er komt ook een seizoenspas. Harvest Moon: One World wordt officieel gelanceerd op 2 maart 2021 in Noord- en Zuid-Amerika door Natsume Inc. en op 5 maart 2021 in Europa door Rising Star Games, gedistribueerd door Nintendo of Europe in Europese landen.

Harvest Moon: One World kan vooraf worden besteld voor de Nintendo Switch HIER en PlayStation 4 HIER. Beiden worden geleverd met de extra pluche kip!

Hiro Maekawa, President en CEO van Natsume

Het plezier van Harvest Moon: One World begint pas op 2 maart !. We hebben vier DLC-pakketten en een seizoenspas gemaakt, zodat spelers hun ervaring verder kunnen aanpassen, nieuwe verhalen kunnen vertellen en zich op verschillende manieren kunnen uiten in de nieuwe wereld met nieuwe huisinterieurs, unieke dieren, nieuwe huisdieren en zelfs een geheel nieuw gebied! De seizoenspas is de perfecte manier om ervoor te zorgen dat je alle aankomende DLC voor de beste prijs krijgt!

Upgradepakket voor interieurontwerp en gereedschap

Leef je beste leven! Personaliseer het interieur van je huis met 5 fantastische ontwerpen! Je kunt ook je schoffel, gieter, hamer, bijl en hengel upgraden naar een extra niveau, waardoor het verbouwen van gewassen, vissen en mijnen gemakkelijker en sneller wordt! Dit pakket bevat een extra niveau voor al je gereedschappen en vijf verschillende interieurdesignsets: boerderij, kasteel, steampunk, ruimteschip en sterrenlicht!

Het upgradepakket Interior Design & Tool wordt op 2 maart gelanceerd voor $ 2,99.

Harvest Moon: One World Season Pass

De Season Pass geeft spelers toegang tot alle vier Harvest Moon: One World DLC’s voor $ 14,99 en is beschikbaar op 2 maart. De lancering van de DLC na 2 maart wordt automatisch in de game geüpdatet op de releasedatums.

Verre Oosten-avonturenpakket

Een hele nieuwe wereld! Een nieuw hoofdstuk, nieuwe personages en zelfs nieuwe gewassen wachten op je in het Far East Adventure Pack! Ontgrendel een heel eiland! Verken het exotische land Wagashi! Woo de lokale bevolking! Ontmoet nieuwe dieren! Speel een heel nieuw hoofdstuk in het spel terwijl je het exotische Wagashi verkent! Woo een nieuwe vrijgezel en vrijgezellin: de stoïcijnse Shogen en de vrolijke Sana! Plant nieuwe gewassen zoals rijst, hak bamboebomen om en ontmoet geweldige nieuwe dieren!

Het Far East Adventure Pack wordt op 23 maart gelanceerd voor $ 12,99.

Kostbaar huisdierenpakket

Adorableness Overload! Van Siamese katten tot zilvervlekpaarden, het Precious Pets-pakket bevat 12 unieke dieren die het heerlijk vinden om op je boerderij neer te strijken!

Het Precious Pets-pakket wordt op 13 april gelanceerd voor $ 2,99.

Mythical Wild Animals-pakket

Niet alleen in sprookjes! Chocolademunttijgers en lavakonijnen, oh my! Dat zijn slechts twee van de 10 fantasievolle wilde dieren die je ontgrendelt in het Mythical Wild Animals-pakket!

Het Mythical Wild Animals-pakket wordt op 4 mei gelanceerd voor $ 2,99.

Ad