Harvest Moon: One World – Eerste Gameplay Trailer

Harvest Moon: One World – Eerste Gameplay Trailer

Uitgever Natsume en ontwikkelaar Appci hebben de eerste gameplay-trailer uitgebracht voor Harvest Moon: One World.

De nieuwe trailer geeft een kort overzicht van de kenmerken van de titel, waaronder landbouw, romantiek en meer.

Het werd ook vrijgegeven naast de volgende verklaring van de president en CEO van Natsume, Hiro Maekawa over Harvest Moon: One World:

We are excited to finally reveal the first trailer for Harvest Moon: One World, Harvest Moon: One World is the biggest Harvest Moon in history, with so much variety and new elements. We know players will love the exciting new experience it will bring!

video
play-rounded-fill

Over Harvest Moon: One World

Een nieuwe oogstmaan met wereldwijde aantrekkingskracht! Maak een reis rond de wereld in het nieuwste deel in de langlopende Harvest Moon-serie! Je rijdt op kamelen door de woestijnen van Pastilla, waagt je diep in de besneeuwde bergen van Salmiakki en bezoekt zelfs een vulkaan nabij het gezellige bergstadje Lebkuchen!

Kun je je een wereld voorstellen zonder kool, tomaten of zelfs wortels? Geloof het of niet, dat is de wereld waarin je je zult bevinden aan het begin van Harvest Moon: One World, aangezien de Harvest Goddess, de koningin van de gewassen zelf, is verdwenen …

Voordat de oogstgodin echter van deze wereld verdween, doordrenkte ze de kleine oogstbosjes met de kennis van verschillende zaden, waardoor ze ervoor zorgde dat de verschillende soorten fruit en groenten van de wereld niet verloren zouden gaan.

Door de kracht van deze Harvest Wisps te gebruiken, ontgrendel je verschillende zaden naarmate je verder komt in het spel! Maar de oogstbosjes kunnen lastig te vinden zijn, omdat ze allemaal op verschillende tijden en plaatsen verschijnen. U moet uw noggin gebruiken om er zeker van te zijn dat u er zoveel mogelijk opzoekt!

Belangrijkste kenmerken

  • Ontdek vijf unieke en kleurrijke gebieden: de uitgestrekte graslanden van Calisson, de prachtige stranden van Halo Halo, de verschroeiende woestijnhitte van Pastilla, de gezellige heuvels van Lebkuchen en de besneeuwde bergen van Salmiakki!
  • Speel als een jongen of een meisje en streef naar een van de vijf knappe vrijgezellen en vijf prachtige vrijgezellen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en achtergrondverhaal!
  • Fok en houd dieren zoals koeien, schapen, geiten en zelfs rendieren!
  • Gebruik uw Expando-Farm om gemakkelijk van het ene gebied naar het andere te reizen!

Harvest Moon: One World wordt op 2 maart 2021 gelanceerd in Noord- en Zuid-Amerika voor Switch en op 5 maart in Europa.