Harvest Moon: One World Launch Trailer

Harvest Moon: One World Launch Trailer

Harvest Moon: One World is beschikbaar voor de Nintendo Switch in Noord- en Zuid-Amerika. Om de gelegenheid te herdenken, heeft Natsume een nieuwe lanceringstrailer geüpload.

;

video

Natsume Inc ., een wereldwijde ontwikkelaar en uitgever van gezinsgerichte videogames, heeft aangekondigd dat Harvest Moon: One World nu beschikbaar is in Noord- en Zuid-Amerika op Nintendo Switch en PlayStation 4. is beoordeeld als E voor iedereen door de ESRB en is beschikbaar voor $ 49,99 USD.

Hiro Maekawa, President en CEO van Natsume

Harvest Moon: One World is our largest Harvest Moon game yet. With five different lands inspired by real life places, mystical Harvest Wisps, innovative tools that helps you quickly travel and take your barn with you, and new rare and exotic animals, this is truly a new world for players to explore.

Over Harvest Moon: One World

Een nieuwe oogstmaan met wereldwijde aantrekkingskracht!

Maak een wereldreis met het nieuwste deel in de langlopende Harvest Moon-serie! Spelers rijden op kamelen door de woestijnen van Pastilla, wagen zich diep in de besneeuwde bergen van Salmiakki en bezoeken zelfs een vulkaan nabij het gezellige bergstadje Lebkuchen!

Kun je je een wereld voorstellen zonder kool, tomaten of zelfs wortels? Geloof het of niet, dat is de wereld waarin je je zult bevinden aan het begin van Harvest Moon: One World, aangezien de Harvest Goddess, de koningin van de gewassen zelf, is verdwenen …

Maar voordat de oogstgodin van deze wereld verdween, doordrenkte ze de kleine oogstbosjes met de kennis van verschillende zaden, waardoor ze ervoor zorgde dat de verschillende soorten fruit en groenten van de wereld niet verloren zouden gaan. Door de kracht van deze Harvest Wisps te gebruiken, ontgrendel je verschillende zaden naarmate je verder komt in het spel! Maar de oogstbosjes kunnen lastig te vinden zijn, omdat ze allemaal op verschillende tijden en plaatsen verschijnen. Je zult je noggin moeten gebruiken om er zeker van te zijn dat je er zoveel mogelijk opzoekt!

  • Ontdek 5 unieke en kleurrijke gebieden: de uitgestrekte graslanden van Calisson, de prachtige stranden van Halo Halo, de verschroeiende woestijnhitte van Pastilla, de gezellige heuvels van Lebkuchen en de besneeuwde bergen van Salmiakki!
  • Speel als een jongen of een meisje en streef naar een van de 5 knappe vrijgezellen en 5 prachtige vrijgezellen, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en achtergrondverhaal!
  • Fok en houd dieren zoals koeien, schapen, geiten en zelfs rendieren!
  • Gebruik uw Expando-Farm om gemakkelijk van het ene gebied naar het andere te reizen!

Harvest Moon: One World Collector’s Edition

The Harvest Moon: One World Collector’s Edition is vanaf ook verkrijgbaar. The Harvest Moon: One World Collector’s Edition bevat een pluche kip en een muziekdiorama met een origineel nummer uit de game, “Spring on the Beach”. Het diorama toont een scène uit het spel met de mannelijke en vrouwelijke hoofdpersonages en dieren op muziek. De dieren worden gemagnetiseerd en draaien terwijl de muziek speelt.

Dit geweldige diorama op batterijen bevat 3 verwisselbare magnetische dieren: een koe, een schaap en een kip! De basis van de diorama is voorzien van een schuur, evenals het mannelijke hoofdpersonage en het vrouwelijke hoofdpersonage! Plaats de magnetische dieren gewoon waar u ze wilt op de buitenste ring van de diorama en ze zullen draaien wanneer deze wordt ingeschakeld.

Season Pass en vier DLC-pakketten

Het boerenplezier gaat verder in vier DLC-pakketten! Upgradepakket voor interieurontwerp en gereedschap en de seizoenspas zijn beschikbaar. Far East Adventure Pack, Precious Pets Pack en Mythical Wild Animals Pack worden later dit voorjaar gelanceerd.

Leef je beste leven! Personaliseer het interieur van je huis met vijf fantastische ontwerpen! Je kunt ook je schoffel, gieter, hamer, bijl en hengel upgraden naar een extra niveau, waardoor het verbouwen van gewassen, vissen en mijnen gemakkelijker en sneller wordt! Dit pakket bevat een extra niveau voor al je gereedschappen en vijf verschillende interieurdesignsets: boerderij, kasteel, steampunk, ruimteschip en sterrenlicht!

Het Interior Design & Tool Upgrade Pack is nu verkrijgbaar voor $ 2,99.

Koop nog de Season Pass om toegang te krijgen tot alle vier DLC’s voor $ 14,99. De lancering van DLC na 2 maart wordt automatisch in de game geüpdatet op de releasedatums.

Ga naar het Natsume-blog voor meer informatie over alle DLC-pakketten.

Harvest Moon: One World heeft een E voor iedereen gekregen van de ESRB en is beschikbaar voor $ 49,99 op Nintendo Switch en PlayStation 4.