Harvest Moon: One World Limited Edition aangekondigd, pre-orderbonus en bachelor-personageprofiel onthuld

Harvest Moon: One World Limited Edition aangekondigd, pre-orderbonus en bachelor-personageprofiel onthuld

Natsume heeft nieuws gedeeld over Harvest Moon: One World, dat ergens dit jaar op de Nintendo Switch zal verschijnen.

Ten eerste is er een Harvest Moon: One World Limited Edition-set beschikbaar voor pre-order in de officiële winkel van NIS America. Het pakket bevat een fysieke kopie van de game, samen met een soundtrack, poster, spelden en een verzamelbox.

Exclusieve bonus

Een Gamestop Exclusive pre-orderbonus voor de game is onthuld, die de vorm aanneemt van een pluchen kip. Kan alleen worden verkregen door de game vooraf te bestellen in de Gamestop online winkel.

Natsume plaatste ook een nieuw personageprofiel voor Kanoa, de eerste vrijgezel in het spel.

Over Harvest Moon: One World

Verken een wereld van nieuwe en bekende gezichten, unieke dorpen en avontuurlijke uitdagingen terwijl je je groeiende boerderij beheert.

Kun je je een wereld voorstellen zonder tomaten, aardbeien of kool? Gesteund door een mysterieuze ontdekking, ga je op een avontuur dat verder gaat dan je geboorteplaats, over de hele wereld! Wat voor soort mensen en plaatsen wachten er? Van de prachtige stranden van Halo-Halo tot de besneeuwde bergen van Salmiakki, er valt een hele wereld te ontdekken.

Harvest Moon: One World heeft een geheel nieuwe engine en graphics, waarmee zowel doorgewinterde spelers als nieuwe generaties op een geheel nieuwe manier Harvest Moon kunnen verkennen.

Ad