Harvestella – Launch trailer

Harvestella – Launch trailer

Onlangs kwam Harvestella en Square Enix heeft een nieuwe video voorbereid om de gelegenheid te vieren. Fans kunnen het simulatie-rollenspel opnieuw bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Harvestella

Spelers zullen hun gewassen verzorgen, vrienden maken met de lokale bevolking, obstakels overwinnen, meer te weten komen over de geschiedenis van de planeet en uiteindelijk de waarheid achter de catastrofe leren kennen in een levendig en kleurrijk universum.

Het verhaal begint wanneer de speler wakker wordt te midden van ‘Quietus’, een catastrofe die zich voordoet bij elke seizoenswisseling en al het leven in gevaar brengt.

Aan het begin van elk seizoen is ‘Quietus’, een tijd van sterven. Gewassen verdorren en het is voor mensen onmogelijk om zelfs maar naar buiten te gaan vanwege het dodelijke stof. Er wordt gezegd dat Quietus elk jaar langer en langer meegaat.

Wereld

De verschillende steden en kerkers van de wereld kunnen door spelers worden verkend, waaronder de met sneeuw bedekte ‘Holy Capital Argene’, de ‘Nemea Town’ die het hele jaar door met kersenbloesem is gevuld, de levendige ‘Seaside Town Shatolla’ en de ‘ Lethe Village” met zijn prachtige vierseizoenentinten. De vier enorme kristallen die bekend staan ​​als de “Sealight”, die de seizoenen beheersen, zijn toegankelijk voor spelers via een mooie maar moeilijke weg.

Het dagelijks leven

Velden kunnen worden gebruikt om fruit, groenten en granen te verbouwen, die vervolgens voor contant geld kunnen worden vervoerd of als knutselmateriaal kunnen worden gebruikt. Bovendien kunnen ze worden gebruikt om te koken, waarbij sommige gerechten avonturiers kunnen helpen door tijdelijk hun statistieken te verbeteren of verloren gezondheid terug te krijgen. Spelers zorgen thuis voor hun huisdieren, waaronder hun kat ‘Totokaku’, de ronde vogel ‘Cluffowl’, de elegante geit ‘Woolum’ en andere wezens waarmee ze prachtige geschenken kunnen verdienen.

Kameraden

Asyl, een afstammeling van de Wind Readers, ‘Shrika’, een missionaris die op zoek is naar een nieuwe religie, ‘Heine’, een flirterige en aantrekkelijke monteur, en ‘Aria’, een mysterieuze vrouw die beweert uit de toekomst te zijn gekomen, zijn slechts enkele van de nieuwe mensen die spelers zullen ontmoeten. Je leert meer over je bondgenoten door hun problemen en uiteenlopende levensstijlen aan te pakken.

Gevechten

Om te slagen in de strijd, moet je snel schakelen tussen een reeks roepingen, zoals ‘Fighter’, die snelle zwaardtactieken toepast, ‘Shadow Walker’, die dodelijke slagen geeft met dubbele zwaarden, of ‘Mage’, die gespecialiseerd is in magische aanvallen. Richt je op je zwakke plekken om formidabele vijanden te verslaan en maak ze vervolgens af met een verwoestende Double Break-aanval.

Op de Nintendo Switch is Harvestella nu zowel fysiek als digitaal toegankelijk.