Hatch Tales – Voorheen bekend als Chicken Wiggle Workshop

Hatch Tales – Voorheen bekend als Chicken Wiggle Workshop

Herinner je je de Chicken Wiggle Workshop? Welnu, de game zal binnenkort een nieuwe look krijgen in zijn identiteit – dus als het je interesseert, let dan op!

Atooi onthulde dat de game een naamswijziging zou ondergaan in Hatch Tales.

De ontwikkelaar was met name van mening dat deze nieuwe titel beter zou weergeven waar de game over ging en minder verwarring bij de klanten zou veroorzaken.

CHICKEN WIGGLE NAAM VERANDERT!?

Allereerst hoop ik dat je veilig blijft en dat je gezonde manieren hebt gevonden om productief te zijn en de storm te doorstaan ​​die onze wereld nu schudt.

Het team van Atooi verkeert op dit moment in goede gezondheid. We werken allemaal op afstand vanuit onze huizen, inspirerende bank in het park of onze lokale coffeeshop (voorafgaand aan het coronavirus), dus onze werkroutine is niet zo sterk beïnvloed als degenen die normaal een kantoor zouden bezoeken. Velen van ons zorgen nu echter ook voor kinderen die niet naar school kunnen en worstelen met drukkere dan normale huizen en de nieuwe uitdagingen die dit met zich meebrengt, want ik weet zeker dat velen van jullie dat ook zijn. 

In mijn laatste update zei ik dat we werken aan ons PR-plan om een ​​zorgvuldige uitrol van informatie over de veranderingen die we in de game hebben aangebracht te orkestreren om de opwinding naar de release van de game op te wekken. Dit is nog steeds ons ideale doel, maar ik denk dat het een goed moment is om een ​​van die veranderingen nu te delen om in deze donkere tijden misschien een klein beetje licht te werpen.

Hoe Atooi games maakt

Elke keer dat we een game maken bij Atooi, is ons doel: 1. iets te maken waar we van houden, en 2. te bedenken hoe je het het beste als een commercieel product kunt positioneren. Nummer 2 klinkt misschien koud, maar het is veel gevoeliger en liefdevoller dan het lijkt. We graven diep in onze emoties en onderzoeken hoe de games die een grote impact op ons hebben gehad, zich presenteerden, vooral vanaf het moment dat ze voor het eerst op onze radar verschenen, en wat daarna volgde na de eerste onthulling. Als we die momenten kunnen identificeren en ervan kunnen leren, kunnen we ze misschien opnieuw creëren met onze games, zodat spelers dezelfde betekenisvolle impact kunnen ervaren.

Als zodanig probeer ik vaak afstand te nemen van onze projecten en ze van buitenaf te bekijken. Ik vraag me af: “Hoe kan deze game er voor een nieuwkomer uitzien?” Eerste indrukken zijn ongelooflijk belangrijk bij games. De eerste ontmoeting van veel spelers met een nieuwe game is in de digitale winkel, zoals de Nintendo Switch eShop. De eShop-banner!

De eShop-banner is zo belangrijk en ik denk niet dat dit kan worden overdreven. De taak van een eShop-banner is om op een opwindende en informatieve manier te communiceren wat de game is, terwijl hij zich probeert te onderscheiden van de zee van andere banners eromheen, dus de enige vraag voor de klant is: “Ben ik hierin geïnteresseerd? ” Het mag de speler nooit de vraag stellen: “Wat is dit?”

De naamswijziging

Toen ik weg stapte en terugkijkend naar de Chicken Wiggle Workshop vanuit het perspectief van een buitenstaander, was één ding duidelijk. De naam is verwarrend. Het is zeker leuk. Het is ook een beetje gek, wat prima is. Maar ik denk dat het meer vragen oproept dan het beantwoordt.

Wat is Chicken Wiggle? Is het een dans? Wat is Workshop? Is dit een bouwspel? Wat voor soort game is dit? Het feit dat de game afkomstig is van de 3DS zal voor de meeste nieuwkomers onbekend zijn, dus het idee dat er merkbekendheid is, is helaas niet iets waar de game gebruik van kan maken.

Dit brengt me eindelijk bij de exclusieve onthulling!

Enter; Hatch Tales

Het spel dat voorheen bekend stond als Chicken Wiggle Workshop heet nu HATCH TALES. Ik verwacht dat de onderstaande afbeelding je misschien heeft getipt voordat je die laatste zin las, maar in het geval van degenen die op de een of andere manier de onderstaande afbeelding al niet hebben gezien, bekijk dan het nieuwe logo hieronder!

De held Hatch

Voor de puristen en detailhonden die er zijn, ja, de naam van het hoofdpersonage is nu Hatch, wat betekent dat Hatch Tales in feite verhalen vertelt over Hatch. Het kan echter ook vanuit een ander perspectief worden bekeken, wat best spannend is als je kijkt naar de levelmaker. Elk niveau dat de speler creëert, kan worden beschouwd als een klein verhaal dat ze hebben uitgebroed. Spelers kunnen ook verhalen uitbroeden!

Nog een kleine plagerij, voordat ik ga. De naam, Hatch Tales, is meervoud. Zou dit kunnen betekenen dat er meer verhaalinhoud is dan voorheen? Hm, ik vraag me af …

Blijf veilig. Geweldig zijn. Veel plezier met gamen.

Ad