Hatred aangekondigd

Hatred aangekondigd

Destructive Creations heeft aangekondigd dat ze hun controversiële twin-stick shooter Hatred naar Nintendo Switch zullen brengen.

Hatred vergaarde nogal wat online schande vanwege de gewelddadige inhoud, tot het punt dat het bij de release werd beoordeeld als ‘Alleen voor volwassenen’. Aangezien Nintendo content van het type ‘Alleen voor volwassenen’ doorgaans niet toestaat op hun platform, hebben de makers misschien besloten de boel te verzachten voor deze release.

video
play-rounded-fill

Over Hatred

Hatred vult je hele lichaam. Je bent het waardeloze bestaan ​​van de mensheid beu. Het enige dat telt, is je wapen en de pure Armageddon die je wilt loslaten. Je gaat op jacht en je maakt de mensen in de buitenwijken van New York koelbloedig schoon. Je schiet, je doet pijn, je doodt en je gaat dood.

Er zijn geen regels, er is geen mededogen, geen genade, geen zin om terug te gaan. Je bent nu de heer van leven en dood – en je hebt de volledige controle over het leven van waardeloos menselijk uitschot.Je zult ook rennen, je moet nadenken, je moet je verstoppen en terugvechten wanneer de strijdkrachten je komen halen . Je zult er geen genade voor hebben, want ze durven je in de weg te staan. Alleen wreedheid en vernietiging kunnen dit land reinigen.

Alleen een moordpartij zal je spectaculair doen sterven en naar de hel gaan.

Momenteel is het niet bekend wanneer de game op de Nintendo Switch wordt uitgebracht of dat de inhoud daadwerkelijk is aangepast ten opzichte van het origineel. We zullen moeten afwachten.

Ad