Haunted House: Ontrafel de geheimen van het griezelige landhuis

Haunted House: Ontrafel de geheimen van het griezelige landhuis

Samenvatting:

Begeef je op een huiveringwekkende en spannende reis door de spookachtige gangen van een klassiek landhuis in Haunted House. Als Lyn Graves, de vastberaden nicht van de legendarische schatzoeker Zachary Graves, moet je navigeren door een verraderlijk labyrint vol geesten, griezelige ontmoetingen en huiveringwekkende baasgevechten. Dit roguelite survival-horror-avontuur combineert naadloos stealth-gameplay met dynamische roguelite-elementen, waardoor elke play-through een unieke en angstaanjagende ervaring biedt. Ontgrendel personages, verzamel edelstenen om je vaardigheden te verbeteren en ontdek Atari Easter Eggs terwijl je probeert je oom en vrienden te bevrijden uit de klauwen van kwaadaardige poltergeists.

Bereid je voor op een huiveringwekkend avontuur dat je op het puntje van je stoel houdt terwijl je de diepten van het Haunted House verkent.


Ontrafel de geheimen van het griezelige landhuis

Welkom bij Haunted House, een spannende en griezelige nieuwe versie van een klassiek spel dat je meeneemt naar een wereld van bovennatuurlijk avontuur. In dit griezelige verhaal kruip je in de huid van Lyn Graves, het vroegrijpe nichtje van de legendarische schatzoeker Zachary Graves. Bereid je voor op een angstaanjagende reis door het landhuis van haar oom, vol geesten, monsters en huiveringwekkende baasgevechten. Kun jij de mysteries ontrafelen, je oom en vrienden bevrijden en de lastige poltergeists in bedwang houden? Laten we in de diepten van het spookhuis duiken en zijn geheimen ontdekken.

video
play-rounded-fill

Gameplay-overzicht

Beheer Lyn Graves

Stap in de schoenen van Lyn Graves, een moedige jonge ontdekkingsreiziger met een diep verlangen naar avontuur. Vergezeld door haar naaste landgenoten arriveert ze bij het landhuis van haar oom, in afwachting van een opwindend bezoek. Haar vreugde verandert echter al snel in angst als ze ontdekt dat het landhuis wordt overspoeld met geesten en monsters die haar vrienden wegrukken. Het is aan Lyn om haar oom en vrienden te redden van hun spookachtige ontvoerders.

Instelling: Uncle’s Mansion

Het spookhuis dient als sfeervol decor voor dit bovennatuurlijke avontuur. Als Lyn navigeer je door de schimmige gangen en ontrafel je de duistere geheimen kamer voor kamer. Wees voorbereid op een landhuis dat voortdurend verandert, met procedureel gegenereerde kamerindelingen en muren die bij elke draai veranderen. Geen twee bezoeken zullen hetzelfde zijn, wat zorgt voor een unieke ervaring bij elke play-through.

Doel: zet de urn weer in elkaar

Om de orde te herstellen en de rusteloze geesten die in het landhuis rondwaren te verbannen, moet Lyn de verbrijzelde stukken van een magische urn vinden die verspreid liggen over het landgoed. Alleen door het weer in elkaar te passen, kan ze de lastige poltergeisten in bedwang houden en haar dierbaren uit hun spookachtige greep bevrijden. Bereid je voor op een uitdagende zoektocht terwijl je door verraderlijk terrein navigeert en het opneemt tegen formidabele vijanden.

Op stealth gebaseerde gameplay en spookachtige ontmoetingen

Haunted House legt de nadruk op stealth en strategie, waarbij gevechten op de tweede plaats komen. Als Lyn moet je je verstand, sluwheid en behendigheid gebruiken om de geesten en monsters die in de schaduw op de loer liggen, te slim af te zijn. Sluip langs vijanden, ontwijk hun blikken en los puzzels op die je pad blokkeren. Er wachten je unieke spookachtige ontmoetingen, die huiveringwekkende momenten opleveren terwijl je de geheimen van het landhuis ontrafelt.

IJskoude baasgevechten

Bereid je voor op bloedstollende confrontaties tegen huiveringwekkende eindbazen. Elke urnscherf wordt fel bewaakt door een formidabele spectrale entiteit. Maak gebruik van 3D isometrische stealth-gameplay in je voordeel en denk snel na om elke uitdaging te overwinnen. Falen is niet het einde; als je wordt uitgeschakeld door een schimmig spook, sta je weer bij de ingang, met een geheel nieuwe indeling van de vloer en plaatsing van vijanden. Pas je aan, leer en verover het spookhuis.

Belangrijkste kenmerken

Herrezen Roguelite

Haunted House bouwt voort op het fundament van een geliefde klassieker en doordrenkt het met roguelite-elementen. Bij elke play-through biedt de game een nieuwe ervaring, zodat geen twee bezoeken aan het spookhuis hetzelfde zijn. De combinatie van roguelite-gameplay, stealth-mechanica en raadselachtige uitdagingen zorgt voor een boeiend en steeds evoluerend avontuur.

Spannende rit voor alle leeftijden

Terwijl Haunted House een grillige en cartoonachtige kunststijl handhaaft, balanceert het op een slimme manier de grens tussen maf en spookachtig. De voornamelijk op stealth gebaseerde gameplay en lichte gevechtssequenties van de game zorgen ervoor dat deze geschikt blijft voor spelers van alle leeftijden. Zet je schrap voor een opwindende reis door een spookachtige wereld die ervoor zorgt dat dingen de rating E krijgen.

Ontgrendelbare personages

Terwijl Lyn de spookachtige woning verkent, krijgt ze de kans om haar gevangen vrienden te bevrijden. Deze vrienden worden, eenmaal bevrijd, speelbare personages, elk met unieke statistieken en vaardigheden. Door verschillende metgezellen te selecteren, kun je dieper in het landhuis duiken, nieuwe geheimen ontdekken en nieuwe uitdagingen aangaan. Kies verstandig je bondgenoten voor een compleet ander avontuur met elk personage.

Atari-paaseieren

Haunted House is een schatkamer vol verzamelobjecten en verhalen geïnspireerd op het originele Haunted House en andere klassieke favorieten uit Atari’s gouden eeuw. Houd je ogen open voor knipogen naar het verleden terwijl je door de spookachtige zalen van het landhuis loopt. Ontdek verborgen Atari Easter Eggs en geniet van de nostalgie die verweven is in dit angstaanjagend verrukkelijke avontuur.

Stealth- en edelsteenverzameling

In Haunted House komen gevechten op de tweede plaats ten koste van stealth-bewegingen en uitdagingen. Als Lyn moet je door de bewegende muren van het landhuis navigeren en je vaardigheden in de kunst van stealth gebruiken om de geesten die op je jagen te slim af te zijn. Verzamel onderweg edelstenen die je vaardigheden verbeteren en extraatjes ontgrendelen. Versterk de vaardigheden van Lyn tijdens elke run door het labyrint van het landhuis, waardoor je kansen op succes toenemen.

Demo en festivaloptreden

Spannend nieuws wacht op Haunted House-enthousiastelingen! Tussen 28 juni en 2 juli wordt een demo van de game samen met de eerste trailer getoond op het Brazilian Independent Games (BIG) Festival in São Paulo. Sluit je aan bij Orbit Studio terwijl ze het podium betreden, inzichten delen en het publiek boeien met hun spectrale creatie.

Conclusie

Bereid je voor om betoverd te worden door het huiveringwekkende en opwindende avontuur dat je te wachten staat in Haunted House. Als Lyn Graves ontrafel je de mysteries van het spookhuis, terwijl je heimelijk door de verraderlijke gangen navigeert en de confrontatie aangaat met huiveringwekkende bazen. Met zijn roguelite-elementen, unieke spookachtige ontmoetingen en ontgrendelbare personages biedt Haunted House een meeslepende en steeds evoluerende ervaring. Houd je zintuigen scherp, omarm de schaduwen en begin aan een reis die je moed en humor op de proef zal stellen.

Veelgestelde vragen
  • V: Kan ik Haunted House spelen op andere platforms dan de Nintendo Switch?
    • A: De game is momenteel beschikbaar voor de Nintendo Switch, maar er zijn mogelijk plannen voor andere platforms in de toekomst.
  • V: Hoe lang duurt het om Haunted House te voltooien?
    • A: De lengte van het spel kan variëren, afhankelijk van de vaardigheid en verkenningskeuzes van de speler, maar gemiddeld biedt het enkele uren speelplezier.
  • V: Zijn er verschillende moeilijkheidsgraden in Haunted House?
    • A: Haunted House heeft geen traditionele moeilijkheidsgraden, maar de procedurele generatie zorgt ervoor dat elke play-through unieke uitdagingen biedt.
  • V: Kan ik het spel opnieuw spelen nadat ik het heb voltooid?
    • A: Ja, Haunted House biedt herspeelbaarheid dankzij de roguelite-elementen, waardoor je verschillende kamerindelingen, plaatsingen van vijanden en personagekeuzes kunt ervaren.
  • V: Zijn er multiplayerfuncties in Haunted House?
    • A: Haunted House richt zich op een ervaring voor één speler en bevat geen functies voor meerdere spelers.