Haven – Opening

Haven – Opening

The Game Bakers onthulde de officiële openingsfilm voor Haven, een romantisch ruimteavontuur waar twee spelers konden samenwerken.

De openingsfilm is gemaakt en geregisseerd door Yukio Takatsu, met ondersteuning van Yapiko Animation en Danger. Haven is gepland voor 2020 in Nintendo Switch.

video

Over Haven

In Haven deel je de reis van twee geliefden die zijn ontsnapt naar een verloren planeet in een wanhopige poging om bij elkaar te blijven. Je speelt als Yu en Kay, glijdend over de graslanden van een verwoeste planeet en ontrafelen zijn mysteries op zoek naar een manier om zich te vestigen.

We zijn blij om de openingsfilm van Haven te onthullen, de video die je verwelkomt telkens wanneer je de game start. De opening is gemaakt en geregisseerd door Yukio Takatsu – een specialist in anime-openingen, met de steun van Yapiko Animation en op originele muziek van Danger.

De openingsfilm laat in essentie zien wat het team met de game tot leven probeert te brengen: een aantal personages die van elkaar houden en op wie ze hopen dat je op hun beurt verliefd zult worden. Een gevestigde relatie, die nog steeds evolueert, in beweging, glijdend en wervelend in een snel tempo, gebonden door stroming en roest, over verschillende planeten.

“Het openen van films bepaalt echt de stemming voordat je de game start. De eerste keer dat je het spel start, krijg je een piek in de toon, de waarden, de personages. ” zegt Emeric Thoa, creatief directeur. “Jaren later kijken ze de herinnering aan het hele avontuur nieuw leven in. Hopelijk kunnen we die langdurige verbinding voor Haven creëren, met een gedenkwaardige opening die de magie van het spel vangt. ”

Haven – Belangrijkste kenmerken

  • Speel twee personages tegelijkertijd om te verkennen, vechten of in de dialogen!
  • Zweef over het gras, verzamel stroom en maak de roest schoon terwijl je de gefragmenteerde planeet verkent.
  • Vecht met de twee personages in realtime en gebruik tactische zin en timing.
  • Een romantisch ruimteavontuur, het verhaal van twee geliefden die tegen alle verwachtingen in proberen samen te blijven.
  • Speel een paar, volg een intieme relatie behandeld met volwassenheid en humor.
  • Onmiddellijk te spelen, toegankelijk, een pauze in een drukke dag.
  • Een tweede speler kan op elk moment meedoen of afhaken in coöp om het avontuur te delen.
  • De game is beschikbaar voor pc, Nintendo Switch, Playstation 4 en Xbox Game Pass in 2020.
Ad