Hayfever komt op 25 Februari

Hayfever komt op 25 Februari

Pixadome en Zordix Publishing hebben de hectische 2D-platformer Hayfever voor Nintendo Switch aangekondigd.

Ontwikkelaar Pixadome en Zordix Publishing zijn verheugd aan te kondigen dat Hayfever op weg is naar je digitale deur op 25 februari op pc via Steam (met een lanceringskorting van 15%), PS4, Xbox One en Nintendo Switch. De nieuwe aankondigingsdatrailer hieronder bevat enkele bizar nuttige nieuwe allergieën en dreigende seizoensgebonden baasgevechten.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Hayfever

Hayfever lanceert voor $ 14,99 en is een hectische 2D-platformgame met tong in de wang en neus die voortdurend draait. Postbode Thomas snelt van deur tot deur over 140 gevaarlijke niveaus, bezorgt pakketten en haalt 240 verloren brieven (verspreid over de wind na een niezende aanval) van onwaarschijnlijke locaties.

Voorbeeldcode voor pc is nu ook op aanvraag beschikbaar. De review-code van de console is binnenkort beschikbaar.

De allergieën van Thomas hebben hem misschien in deze puinhoop gebracht, maar ze kunnen hem er ook uit halen. Met pollen kan hij hard genoeg niezen om te vliegen, en andere allergenen bieden krachten om hem te helpen navigeren door vier werelden met uitdagende seizoensgebonden gevaren. Het is niet alleen de natuur die de mail probeert te stoppen. Drukke bijen, ondeugende vogelverschrikkers, lastige sneeuwmannen en vier stoere bazen aan het einde van het seizoen staan ​​tussen Thomas en een goed uitgevoerde taak.

Leuk aan de buitenkant, maar met een harde, uitdagende kern, zijn de niveaus van Hayfever ontworpen om opnieuw te spelen en te beheersen. Het is moeilijk om aan het einde van Hayfevers vier seizoenen van niveaus te komen, maar het verzamelen van elke laatste verloren brief onderweg vereist een echte postmaster. IJverige bezorgers vinden misschien zelfs iets nieuws aan de andere kant van een volle postzak. De mail mag echter nooit te laat komen; Hayfever is gebouwd voor snelheid – de beste spelers hebben nauwelijks tijd om de grond te raken.

Eigenschappen

  • Een snelle, uitdagende platformgame met schattige en squishy pixelart.
  • Wie heeft dubbel springen nodig? Raak stuifmeel aan om door de lucht te niezen.
  • Verkrijg andere vreemde nieuwe krachten van smog, pinda’s en andere allergenen.
  • 140 niveaus verdeeld over vier seizoenen en 240 optionele verzamelobjecten om op te sporen.
  • Ontworpen voor snelheid. Beheers de uitdagende beweging en vlieg door de levels.
  • Een teen-tikkende, grillige soundtrack van Knasibas.

Hayfever landt op 25 februari voor $ 14,99, met een lanceringskorting van 15% op Steam.