Headland komt volgende week

Headland komt volgende week

De Nintendo Switch-versie van Northplay‘s kleurrijke actie-avonturenspel Headland heeft een definitieve releasedatum. Het wordt op 13 januari uitgebracht.

In juni 2021 werd Headland aanvankelijk bevestigd voor Nintendo Switch. Het had vorig jaar moeten gebeuren, maar Northplay miste de deadline op een haar na.

video

Over Headland

Een enorme kracht heeft de Imagination Core van Nor’s Headland verbrijzeld en hem beroofd van de kleur en inspiratie van zijn wereld. Nu moet hij de prachtige droom van zijn verbeelding binnengaan om tegen monsters te vechten en de verspreide stukjes van zijn creatie te verzamelen.

Terwijl je de met gras begroeide weiden, diepe grotten en donkere kastelen van Headland verkent, kom je een hele reeks monsters tegen die moeten worden verslagen met Nors vertrouwde zwaard en snelle reflexen in een avontuur vol gevarieerde uitdagingen om op je manier om de volledige kracht van Nors verbeelding te ontsluiten.

U wilt tijdens het verkennen zoveel mogelijk materialen verzamelen om u te helpen bij uw doel. Nieuwe wapens kunnen worden ontgrendeld in arena’s en vervolgens worden verbeterd met de middelen die je hebt verzameld, zodat je je eigen speelstijl kunt ontwikkelen als onderdeel van een bevredigende cyclus van het verwerven van middelen, upgraden en het uitrusten van nieuwe tools om uit te testen.

Dit alles wordt geleverd in het heldere en betoverende universum van Headland, dat tot leven wordt gebracht door het intrigerende plot van de game en een geweldige cast van nieuwe robotgenoten die je onderweg kunt ontmoeten. Help Nor en zijn robotvrienden bij het ontrafelen van de geheimen van de kwaadaardige kracht om de Imagination Core weer in elkaar te zetten en Headland te redden!

“We hebben veel extra materiaal en functies toegevoegd waarmee het zich onderscheidt van de mobiele game en het is afgestemd op de demografische groep Switch”, voegt Michael Flarup van Northplay toe. Het is “een geweldige match voor het platform”, aldus de ontwikkelaar, die “niet kan wachten om de poorten te openen naar de prachtige wereld die we volgende week voor Nintendo Switch-gamers hebben gemaakt in dit vermakelijke actie-avontuur!”

Ad