Hell Warders Launch Trailer

Hell Warders Launch Trailer

Om de lancering van Hell Warders te vieren, hebben PQube en Anti-Gravity een launchtrailer voor de game geüpload.

video

Over Hell Warders

PQube en ontwikkelaar Anti-Gravity zijn verheugd om Hell Warders vandaag vrij te geven voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en PC / Steam! Kies je held en sta tussen de machten van de hel en de laatste bastions van de mensheid in deze gloeiend hete verdediging!

De Xbox One-versie van het spel zal volgende maand verschijnen op 20 maart. De strategische factor om defensie-eenheden te gebruiken, gemengd met het actie-RPG-aspect van het spel, maakt het tot een opwindende cocktail voor iedereen die van het duistere en duivelse thema van de hel houdt Warders universe.

Kies je held

Elk met hun eigen unieke wapens, vaardigheden en capaciteiten. Kies welke het beste passen bij jouw speelstijl en verbeter ze als een beloning voor het voltooien van podia!

Plan je verdediging

Plaats boogschutters, ridders, magiërs en katapulten – kies hun positie, upgrade hun vaardigheden en creëer de sterkste weerstand die mogelijk is!

Sluit je krachten aan bondgenoten en vecht tegen de legioenen van het kwaad! Hell Warders ondersteunt coöperatief spel met vrienden en online matchmaking.

Ontmoet je nemesis

Battle golf na demonische monsters, van het kleine en talrijke tot het epische en torenhoge.

Hello Warders, een strategie-actie-RPG, is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop .

Ad