Hellblade: Senua’s Sacrifice vergeleken met de PlayStation 4

Hellblade: Senua’s Sacrifice vergeleken met de PlayStation 4

Een van de grote titels van derde partijen die op de Nintendo Switch terecht is gekomen, is het veelgeprezen Hellblade: Senua’s Sacrifice from Ninja Theory.

De game is momenteel beschikbaar op de Xbox One en de PlayStation 4 en het YouTube-kanaal Contra Network hebben een vergelijkende video geproduceerd tussen de Nintendo Switch-versie en de PlayStation 4-versie.

video

Hoewel het niet zo scherp is als de PS4-versie zoals je kunt zien in de video, is de Nintendo Switch-versie van Hellblade: Senua’s Sacrifice behoorlijk goed in vergelijking. Dat is nog steeds behoorlijk indrukwekkend.

Over Hellblade: Senua’s Sacrifice

Van de makers van Heavenly Sword, Enslaved: Odyssey to the West, en DmC: Devil May Cry, komt de brute reis van een krijger naar mythe en waanzin.

In de Vikingtijd begint een gebroken Keltische krijger aan een angstaanjagende vision quest in de Viking Hell om te vechten voor de ziel van haar dode geliefde.

Gemaakt in samenwerking met neurowetenschappers en mensen die psychose ervaren, Hellblade: Senua’s Sacrifice trekt je diep in Senua’s geest.

Ad