Hello Games geïnteresseerd om No Man’s Sky te porten

Hello Games geïnteresseerd om No Man’s Sky te porten

No Man’s Sky heeft een lange weg afgelegd van zijn eerste slechte, slechte release en is eigenlijk iets waar mensen nu van kunnen genieten.

video

Sprekend tegen Gameinformer, leek Sean Murray van Hello Games vrij open voor het idee van een Nintendo Switch-poort van No Man’s Sky. Dat gezegd hebbende, het lijkt erop dat het team zich echter wil concentreren op hun huidige project om de game te optimaliseren voor VR-firs.

Een port van No Man’s Sky?

Het is super interessant. Ik hou van de schakelaar. We zijn duidelijk erg gefocust op wat we nu doen, maar we hebben veel werk voor PSVR gedaan om de game te optimaliseren. Dus ik zou geïnteresseerd zijn om te zien wat mogelijk is. Maar op dit moment zijn we gewoon erg gefocust op wat we nu doen.

Gezien de specifiek gekozen formulering van zijn verklaring lijkt het erop dat Murray grote zorg besteedt aan het beheren van de verwachtingen voor een potentiële Nintendo Switch-versie van No Man’s Sky.

Heel begrijpelijk gezien het feit dat te veel beloften een grote rol speelden bij de aanvankelijke slechte ontvangst van de titel toen deze werd uitgebracht.

Over No Man’s Sky

Geïnspireerd door het avontuur en de verbeelding waar we van houden uit klassieke science-fiction, presenteert No Man’s Sky je een sterrenstelsel om te verkennen, gevuld met unieke planeten en levensvormen, en constant gevaar en actie.

In No Man’s Sky is elke ster het licht van een verre zon, elk in een baan rond planeten gevuld met leven, en je kunt naar elk van hen gaan die je kiest. Vlieg soepel van diepe ruimte naar planetaire oppervlakken, zonder laadschermen en zonder grenzen. In dit oneindige procedureel gegenereerde universum zul je plaatsen en wezens ontdekken die geen andere speler eerder heeft gezien – en misschien nooit meer zal zien.

Begin aan een epische reis

In het centrum van de Melkweg ligt een onweerstaanbare puls die je op een reis ernaartoe trekt om de ware aard van de kosmos te leren kennen. Maar tegenover vijandige wezens en felle piraten, zul je weten dat de dood een prijs met zich meebrengt, en overleven zal afhangen van de keuzes die je maakt over hoe je je schip, je wapen en pak upgradet.

Vind je eigen bestemming

Je reis door No Man’s Sky is aan jou. Ben jij een jager, jaag je op de zwakken en neem je hun rijkdom, of schakel je piraten uit voor hun premies? Je hebt de macht als je je schip upgrade voor snelheid en wapens.

Of een handelaar? Vind rijke bronnen op vergeten werelden en exploiteer ze voor de hoogste prijzen. Investeer in meer laadruimte en u zult enorme voordelen behalen.

Of misschien een ontdekkingsreiziger? Ga verder dan de bekende grens en ontdek plaatsen en dingen die niemand ooit eerder heeft gezien. Upgrade je motoren om nog verder te springen, en versterk je pak om te overleven in giftige omgevingen die ongewild doden.

Deel je reis

De melkweg is een levende, ademende plaats. Handelskonvooien reizen tussen sterren, facties strijden om territorium, piraten jagen op de onoplettende en de politie waakt altijd. Elke andere speler woont in hetzelfde sterrenstelsel en je kunt ervoor kiezen je ontdekkingen met hen te delen op een kaart die de bekende ruimte overspant. Misschien ziet u de resultaten van hun acties, evenals uw eigen …

Ad