Hello Neighbor 2 – Launch trailer

Hello Neighbor 2 – Launch trailer

De release van Hello Neighbor 2 is officieel gemaakt en om het debuut te herdenken is er een nieuwe trailer beschikbaar gemaakt. tinyBuild en Eerie Guest zijn verantwoordelijk voor het maken van de nieuwe video.

video
play-rounded-fill

Over Hello Neighbor 2

Het tweede deel in de Hello Neighbor-serie, Hello Neighbor 2, is een horror stealth-game waarin spelers de duistere en sinistere waarheid over hun onheilspellende buren ontdekken. Aangezien niemand anders bereid is om de zaak van de Buurman te onderzoeken, ben je een journalist die op zoek is naar een oplossing. Neem het op tegen een uitdagende vijand die wordt bestuurd door een intelligente kunstmatige intelligentie die signalen van jou en de andere spelers overneemt! De Buurman zal uiteindelijk wennen aan de routines van de spelers, en wanneer dit gebeurt, verandert zijn eigen gedrag op een manier die je overrompelt. Ben jij degene die de Buurman te slim af is en ontdekt wat hij voor een geheim probeert te houden?

Je hebt een hele stad tot je beschikking als speeltuin, compleet met een overvloed aan huizen en computergestuurde mensen waar je mee bezig kunt zijn.

De game heeft het gevoel van een simulatie voor een journalist die een onderzoek doet; je moet rondneuzen en de geheimen van je buren leren kennen. Waarom maakt deze bebaarde heer er een gewoonte van om elke dag na het werk naar het plaatselijke pretpark te gaan?

Kun jij de AI’s in het spel te slim af zijn? Elk personage in Hello Neighbor 2 wordt bestuurd door een kunstmatige intelligentie die is gebaseerd op een neuraal netwerk. Deze AI leert van de speler tijdens het spel en doet er alles aan om hun gated community en de geheimen ervan veilig te houden.

– Ontrafel het belangrijke geheim dat begraven ligt in Raven Brooks!

Kenmerken

  • Een enge film die veilig is voor het hele gezin
  • Speel tegen zeer geavanceerde computerprogramma’s.
  • Een gesimuleerde versie van de Open World Investigation
  • Een voortzetting van de Hello Neighbor-videogameserie